sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Julisteilla uutta ilmettä kotiin

Tulostamo Shop

Kaupallinen yhteistyö

Vihdoinkin takana on hieman rauhallisempi viikonloppu. Perhereissun jälkeen meillä on ollut melkoisen hektistä. On ollut lastenjuhlia ja sairastelua. Mielessäni olen raahannut mukanani pitkää tehtävälistaa. Suorastaan hihkaisin riemusta, kun sain eilen tehtyä muutamia hommia kuntoon. Kevät on saapunut myös meidän rintamamiestaloon ja aurinko paistaa ikkunoista sisään. Monelle kevät onkin puuhaa täynnä. Kotia halutaan laittaa kuntoon pitkän pimeän kauden jälkeen. Ikkunoita pestään, vaihdetaan kevyempiin verhoihin, ostetaan viherkasveja ja vaihdetaan järjestystä, sekä tehostetaan säilytystä. Ikkunat odottavat meillä vielä pesiää, mutta mekin olemme ehtineet vihdoin laittaa eteisen vaatesäilytyksen parempaan kuosiin ja ostamaan viherkasveja kotiin.

Talon sisustustakin olemme ehtineet miettiä. Sen suhteen onkin vielä aikamoista vääntöä ja kääntöä luvassa. Huonekalut vaihtavat talossa paikkaa tällä kertaa hieman isommin. Kyseessä on varmasti useamman viikonlopun projekti, koska meillä on kolme pientä vilistämässä jaloissa. Hiljaa hyvä tulee. Onneksi kodin ilmettä voi muutella myös nopeasti ja vaivattomasti. Itseäni on erityisesti ilahduttanut Tulostamo Shop:n julisteet. Julisteilla saa helposti uutta ilmettä kotiin. Herkkä Kaislat valokuvajuliste sopii kauniisti talomme vaaleaan yläkertaan. Muutama muu juliste odottaa myös ripustamista. Kehykset ovat jo hankittuna ja paikat julisteille on katsottu valmiiksi. Löytyykö teidän kodistanne paljon julisteita?

Tulostamo Shop

Tulostamo Shop:n valikoimista löytyy julisteita monenlaiseen makuun ja kotiin. Julisteiden lisäksi valikoimiin kuuluu näyttävät vaneriblokitpostikortit, tarra-arkit, magneetit ja tyynyt. Pakko aivan erikseen mainita ihanat kahviaiheiset tuotteet. Taisinkin nyt samalla paljastaa, millaisilla julisteilla kodimme ilmettä jatkossa piristetään. Kahvirakkaus palaa rinnassa suurella liekillä. Palataan siis aiheeseen hetken päästä, kun pääsen mylläämään keittiön sisustuksen uuteen uskoon.

Yhteistyössä Always somewhere else ja Tulostamo Shop

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.