perjantai 26. marraskuuta 2021

Kakku pelastaa päivän


*Kaupallinen yhteistyö

Orthex Group GastroMax by Orthex 

PR-tuote PerPR Helsinki

Toisinaan tavallinen arkipäivä tai normaali viikonloppu kaipaa jotakin piristettä. Minä tartun silloin usein leivontakulhoon ja kaivan esiin reseptivihkoni. Herkkujen leipominen on rentouttavaa puuhaa ja samalla voin ilahduttaa koko perhettä syntyvillä tuotoksilla. Kuuma kahvi ja pöytään kannettu kakku toimii joka kerta. Usein kysyn toiveita perheeltäni ja melkoisen usein saan myös saman vastauksen. Britakakku on vuodesta toiseen perheen suosikki numero yksi. 

Uutta intoa leipomiseen toivat uudet leivontatarvikkeet. Olemme mieheni kanssa asustaneet samaa taloutta jo 20-vuotta. Osa leivontatarvikkeistani on peräisin ensiasuntomme ajoilta. Ihan naurattaa, kuinka onnettomilla kupeilla ja välineillä olenkin tullut jo vuosia toimeen. Välillä on suorastaan kiukuttanut kesken leipomisen. Muutaman kerran ovat myös kulhot saaneet kyytiä. Oli siis melkoisen miellyttävä kokemus leipoa kerrankin siten, että kulhot riittivät. Vihaan tiskata kesken leivonnan taikinaisia kulhoja.

Tärkeää on, että itse leivonta sujuu ilman ongelmia, mutta yhtä tärkeää on myös säilytyksen mutkattomuus. Vanhassa rintamamiestalossa ei ole koskaan liikaa säilytystilaa ja sisäkkäin pinottavat kulhot ja mittakannut ovat erittäin käteviä. Orthex tuotteet ovat minulle synonyymi laadukkuuden kanssa. Tiedän kokemuksesta, että uusista leivontatarvikkeista on minulle iloa vuosiksi eteenpäin. Olen monesti todennut, että turhien ongelmien kanssa ei tarvitse painia, kun hankkii jotakin, joka todella toimii. Kunnolliset työvälineet tekevät leivonnasta helpompaa ja kivaa. Mitkä on teidän perheen suosikkileivonnaiset?




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.