maanantai 18. helmikuuta 2019

Noodoll - Söpöt matkakumppanit


Kaupallinen yhteistyö

Ajatella, että talvi on ehtinyt jo tähän vaiheeseen. Hiihtoloma on miltei täällä. Perheen yhteistä aikaa on odotettu ja odotettu. Alkuviikko meneekin meillä iloisen pakkailun merkeissä ja loppuviikosta sullomme tavarat autoon ja suuntaamme kohti Lappia. Yhteinen aika tulee todella tarpeeseen ja kevyt maisemanvaihdos tekee meille kaikille hyvää. Olemme tehneet reissua ajatellen kivoja pieniä suunnitelmia, mutta suurin osa ajasta menee varmasti reippaasti ulkoillessa. Lumilinna ja porot ovat tietysti nähtävä. Tonttulassa odottavat potkukelkat ja pulkat, sekä vauhdikkaat donitsit.

Lapset pakkailevat omia pikkuisia reppujaan ja pohtivat yhdessä, mitä haluavat ottaa mukaan viikon pituiselle reissulle. Puuhaa on melkoisen hauska katsella vierestä. Välillä tullaan pitämään äidin kanssa neuvonpitoa, kun kaikki tavarat eivät millään mahdu mukaan. Osan matkasta lapset nukkuvat takapenkillä, joten ehdottomasti mukaan kannattaa ottaa jotakin pehmoista ja halittavaa. Lelukauppa Van Merryn valikoimista löytyi meidän lapsille varsin lystikkäät matkakumppanit. Hieman lapsille vinkkasinkin etukäteen, että parivaljakko Nero ja Otso saapuvat Lontoosta juuri parahiksi meille ennen reissun alkua. Tuosta "alkuinfosta" lähtien Nero ja Otso ovatkin jo seikkailleet lasten puheissa ja ovat kuulemma keskenään hyvät ystävät. Hieman ovat lapset pohtineet mahtaavatko uudet kaverukset pitää Lapista, kun siellä on kylmä. Uskon, että sympaattisten hahmojen turkit pitävät heidät kyllä lämpiminä. Viimeistään lämpöisessä kainalossa on hyvä olla.


Eihän me tietenkään jätetä perheen Pikku Tähteä ilman omaa matkakumppania. Meidän neiti pitää juuri nyt pienistä ja söpöistä jutuista ihan hirmuisesti. On tärkeää, että pehmot ja lelut ovat sopivan kokoisia pikkuisille käsille. Noodoll pikkupersikka pehmolelu on herttaisen pehmeä ilmestys. Pehmossa on mukavasti pienille sormille puuhasteltavaa. Perheen Pikku Tähti on kova jakelemaan pusuja. Pikkupersikka saa varmasti paljon hellyyttä ja huolenpitoa. Tosin meidän täytyy kenties olla hivenen valppaina, ettei Nero ja Otso erehdy ahmaisemaan pientä pehmoa suihinsa. Namskis.

Designer Yiying Wangin suunnittelemat Noodoll -pehmolelut ovat käsin tehtyjä ja turvallisia (CE-sertifioituja, ikäsuositus 0+). Hauskat ja persoonalliset hahmot piristävät taatusti lastenhuonetta ja kestävät lasten touhuissa. Paras ystävähän ei koskaan väisty viereltäsi. Suloiset karvakamut voi pestä koneessa -kylmällä ohjelmalla.

Uudet pehmot ovat saaneet lasten mielikuvituksen lentämään:

"Nerolla on silmälasit, koska hän on juuri aloittanut koulun. Hän on jo valtavan viisas. Hän osaa näyttää karttapallosta, missä Lappi sijaitsee".

" Otso on voimakas ja osaa karjua. Hän on jo herännyt talviuniltaan ja on päättänyt pysyä hereillä. Otso ei pidä herneistä".

"Peesikka" on ollut toistaiseksi hiljaisempi =)


Blogin Instagram-tilillä on juuri startannut arvonta
(kilpailuaika 19.2-26.2), 
jossa voittona on pörröinen Noodoll Iso Momo, musta pehmolelu
Tarkemmat tiedot kilpailuun osallistumisesta löydät Instagramin puolelta.
+
Koodilla MIRUMARU19. saatte -10%
alennusta tilauksen loppusummasta.
Koodi on voimassa 22.3.2019 asti.

Yhteistyössä Always somewhere else ja Lelukauppa Van Merryn

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Otsossa varsinkin on sellaista nostalgiaa, joka yhdistyy omiinkin lapsuuden muistoihin. Kiitos osallistumisesta =) Onnea arvontaan ja hyvää loppuviikkoa sinulle.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.