torstai 20. tammikuuta 2022

Eroon äitiponnarista - Studio Esm'e Johanna


*'Kaupallinen yhteistyö

Olen monesti todennut, että ulkonäköni heijastelee sisäisiä tuntemuksiani. Peilistä katsoo väsyneet ja kalvakat kasvot. Tunnen itseni nykyisin todella väsyneeksi. Väsymys ei poistu, vaikka nukkuisin viikon. Totean samaan hengen vetoon, että mikään maailmassa ei vanheta yhtä nopeasti kuin pikkulapsiarki. Rakastan lapsiani, mutta he totisesti vievät minulta kaiken energian. Välillä en päivän päätteeksi jaksa edes harjata hiuksiani. Laitan pään tyynyyn ja toivon, että edessä olisi mahdollisimman rauhallinen yö. Aamulla taas peilistä tervehtii yhtä väsynyt naama. Äitinuttura on vinossa ja tuhannella solmulla. Arjessa ei tunnu olevan yhtään liikkumavaraa. Kovin paljon en juuri nyt voi tehdä elämäni olosuhteille, mutta hiukseni voin sentään laittaa kuntoon.

Studio Esm'e:n Johanna teki todellisia taikoja hiuksilleni. Kaikki huonokuntoiset hiukset saivat kyytiä (kiitos, kiitos, kiitos). Hiusten vaalentaminen ja väri antoivat aivan uutta loistoa ja vivahdetta hiuksilleni. Hiusten vaalentamiseen otettiin reilusti aikaa ja se tehtiin mahdollisimman lempeällä tavalla. Vaalennoksen jälkeinen värjäys tehtiin Four Reasonsin Luximalla, jolla voi kätevästi räätälöidä jokaiselle asiakkaalle juuri oikeat sävyt. Hiukset saavat upean kiillon ja sävy haalistuu hiuksista asteittain pysyen kokoajan kauniina. Hiukseni ovat pehmoiset, siloiset ja hyvinvoivan näköiset.

Taitava Johanna värjäsi vielä kulmani ja ripseni. Lopuksi hiukseni vielä kiharrettiin kauniille laineille. Kuvista käy hyvin ilmi, miten iso vaikutus kulmien ja ripsien värjäämisellä oli. Kasvoni tulivat todella esiin. En ole koskaan aikaisemmin edes ajatellut kulmien ja ripsien värjäystä, mutta näin ilman meikkiä normaalisti kulkevana tästä taitaa tulla ihan säännöllinen juttu. Muutos oli kaikkiaan aivan mieletön. Ennen suorastaan häpesin hiuksiani ja en olisi milloinkaan uskonut, että niistä voisi saada jotakin näin näyttävää aikaiseksi. 

Koodilla MIRAMARIE saat -10% normaalihintaisista palveluista 28.2.2022 asti. Varaa aika, joko numerosta 041 3131703 tai osoitteesta www.studioesme.fi

Johanna:
Vaalennokset/balayagevärjäykset
Kampaukset
Hiustenpidennykset sinetti/teippi

Studio Esm'e Aleksanterinkatu 4, Lahti




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.