tiistai 29. maaliskuuta 2022

Luppaset - Pupuja ja supersankareita

*Kaupallinen yhteistyö Luppaset 

Oletko sinä leikkisä ja seikkailunhaluinen tyyppi? Onko vaatteet sinulle tapa ilmaista itseäsi ja tuoda esiin persoonallisuuttasi? Suosittelen sinua lämpimästi tutustumaa kotimaiseen Luppaset vaatemerkkiin, joka valmistaa vaatteita ja asusteita lapsille ja aikuisille. Tekonahka tuo vaatteisiin mahtavaa särmää ja supersankari asennetta. Valikoimista löytyy vaatteita monenlaiseen makuun. Ikuinen mustan värin rakastaja (minä) löytää verkkokaupasta taatusti itselleen jotakin mieluisaa. Värien rakastajaa hemmotellaan mm. ihanalla pinkillä, roosalla, violetilla, laventelilla ja vihreällä.

Kotiminen Luppaset valmistaa vaatteensa omassa ompelimossaan Kuopiossa. Päämateriaalina käytetään trikoota, joustocollegea ja tekonahkaa. Laadukkuudesta ja käyttömukavuudesta ei ole tingitty. Luppaset vaatemerkin takaa löytyy Karoliina Luokkala, joka on aina haaveillut omasta vaatemerkistä. Vaatteista huokuu rakkaus omaan työhön ja tekemiseen. Luppasille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka on takuu kotimaisesta työstä.

Leggarit ovat olleet jo vuosia lempivaatteeni. Leggarit on helppo yhdistää erilaisten vaatteiden kanssa ja ne ovat aina yhtä mukavat päällä. Arkeni on liikkuvaista kolmen lapsen ja koiran kanssa, joten on mahtavaa, että vaatteissa on joustoa ja ne kestävät myös pesua. Leggarit mielletään yleisesti kaikki samanlaisiksi ja hivenen ilmeettömiksi vaatteiksi. On aivan upeaa, että Luppaset ovat ottaneet leggarit ns. käsittelyyn ja tehneet niistä kiinnostavat, persoonalliset ja kaikkea muuta kuin tylsät.

Pääsen myös hemmottelemaan teitä ihania seuraajia: Instagramin puolella on juuri nyt menossa 50e lahjakortin arvonta Luppaset verkkokauppaan. Arvonta on voimassa 29.3.2022 kello 24.00 saakka. Vielä ehtii osallistua.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.