perjantai 3. kesäkuuta 2022

Uutta ilmettä Gallerix julisteilla

*Kaupallinen yhteistyö Gallerix

Ihana fiilistellä Pariisia uusien Gallerix julisteiden parissa. Julisteet ovat helppo ja edullinen tapa sisustaa ja luoda tuttuun tilaan uutta särmää. Gallerix :n verkkokauppa tarjoaa runsaan valikoiman eri aiheisia julisteita, joista jokainen löytää taatusti jotakin mieleistä. Minulle oli aivan alusta asti selvää, että haluan kotiini Pariisi aiheisia julisteita. Matkasta ei ole vielä kulunut kovinkaan kauaa ja kaikki matkan fiilikset ovat vielä tuoreena muistissa. Julisteet vievät minut takaisin Pariisin viehättäville kaduille. En osannut ennakkoon edes aavistaa, kuinka suuren vaikutuksen kaupunki minuun tekisi.

Mieleeni jäi paljon pieniä yksityiskohtia. Pariisilaisten talojen kauniit parvekkeeet ja kukkakaupat. Vanhoissa taloissa on todellakin aivan oma taikansa. Parisian building juliste muistuttaa minua isoista avoimista ikkunoista, joiden verhoihin tuuli tarttui. Kaupunki oli täynnä ihania istutuksia ja kukkakauppoja. Yhdessä kukkakaupassa näin maailman kauneimmat pionit. Julisteiden joukkoon oli siis lähes pakko sujauttaa myös kaunis Pink peonies no1 juliste.

Kaikkien muiden turistien tapaan myös me kolusimme läpi jokaisen pakollisen nähtävyyden. Kävelyä kertyi reissulla melkoisesti. Löysin Gallerix julisteen, jossa on kuvattuna kaikki kuuluisat nähtävyydet. Paris landmarks juliste on ihanan selkeä ja kokoaa päänähtävyydet kauniiksi kokonaisuudeksi. Parhaiten Pariisi levittäytyi eteemme Montmarten kukkulalta käsin. Emme saaneet ihailla vaaleanpunaista taivasta, kuten Paris during sunset julisteessa, mutta näky oli silti mykistävä.

Nyt meillä on kotona pieni ja tunnelmallinen Pariisi nurkkaus, jossa voi rauhassa istua ja muistella onnistunutta reissua. Julisteista on meille iloa pitkäksi aikaa. Kotona katse hakeutuu itselle mieluisiin asioihin ja saa mielen kevyemmäksi ruuhkavuosien keskellä. Ruuhkavuosien keskellä sitä, myös arvostaa isosti, jos jokin asia sujuu helposti. On kätevää tilata julisteet ja kehykset samasta paikasta. En edes muista, kuinka monta kertaa pelkät julisteet ilman kehyksiä ovat lopulta jääneet kokonaan ripustamatta. Kotiimme valikoituneet  julisteet ovat kaikki samaa koko luokkaa eli 21x30 cm. Valitsimme tammiset puukehykset julisteille, koska ne sopivat kauniisti yhteen julisteiden kanssa ja kotimme tyyliin. 

Mieleisiä julisteita on myös helppo etsiä, sillä ne on jaettu kätevästi eri kategorioihin. Talon eri huoneisiin saisi koottua näyttäviä juliste kokonaisuuksia eri aiheilla. Julisteet ovat lisäksi erittäin laadukkaita ja kauniilla värimaailmalla varustettuja. Ihana päästä muistamaan myös teitä seuraajia! ALEKOODILLA Mira30 saatte -30% alennusta koko Gallerix :n verkkokaupan valikoimasta. Koodi on voimassa 23.6.2022 saakka.

"We'll always have Paris".

- Rick Blaine, casablanca0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.