lauantai 11. lokakuuta 2014

Remontti päivitystä ja muuta höpinää

Remontti ja koko taloa koskeva poikkeustila syövät voimiani, joten siksi siis päivityksiä on ollut harvakseltaan. Jatkuvasti sattuu ja tapahtuu. Remontti etenee omaa tahtiaan ja kohta toivottavasti olohuone olisi valmis. Kaikkein eniten aikaa tuntuu vievän listojen laitto. Vanhan talon seinät ja katot ovat vinkkurat. Listoja ei siis vain naputella paikoilleen. Tapetti valintoihin olen oikein tyytyväinen. Olohuone on nyt huomattavasti vaaleampi, kun aikaisemmin ja sai seinilleen harmaan eri sävyissä leikittelevän vaahteran lehtiä sisältävän tapetin. Tapettitehtaan tapetti on tietysti peräisin 1950- luvulta. Takka saa parhaillaan uutta päällystä ja kaakelit vaihdetaan myös, jotta takka sopisi paremmin kokonaisuuteen. Seuraavaksi sitten olisi edessä keittiö. Seinille ollaan jo valittu keltainen maali, joka piristää koko tilaa. Ripaus vihreää sekaan ja valkoiset pelkistetyt kaapistot olisi luvassa. 


Piha on alkanut vihertää ja haravoiminen on tuntunut hauskalle puuhalle. Kaikkea putkahtelee maasta ja kasveja yritetään äidin kanssa tunnistella. Edessä olisi istutusten muokkaaminen järkevämmäksi. Pihassamme on myös iso vesiallas, joka olisi tarkoitus täyttää hiekalla ja koristekivillä japanilaisen tapaan. Katsotaan mitä syntyy. Kaiken tämän keskellä Mauno täytti 3 vuotta! Juhlittiin päivää syömällä herkkuja ja Mauno sai repiä kappaleiksi uusia pehmoleluja. Pojat ovat viettäneet paljon aikaa pihamaalla ja minä myös.

Tavaroita on pitkin nurkkia odottamassa valmiita huoneita. Eteiseen hankittiin vihreä uusi valaisin. Koirien kekseille kivoja purkkeja, kylppäriin/wc:n hauskoja Koziolin tuotteita ja vauvan huoneeseen ihania pikkuisia muumi kortteja kehyksineen. Kassillinen uusia verhoja odottaa myös ripustamista. Joukossa vihdoin myös Marimekon mustapippurit (olen kuolannut niitä vuosia). Viikko sitten käytiin hakemassa myös verhotangot ja pinnasänky.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.