lauantai 11. lokakuuta 2014

TapiseeraustaViikonlopun aikana on talossa tapahtunut todella paljon. Makuuhuone ja pikku huone sen vieressä ovat saaneet pintaansa uudet tapetit. Olen ihan mielettömän onnellinen. Lauantaina ja sunnuntaina meillä oli talossa iloinen joukko kultaisia ihmisiä auttamassa vanhojen tapettien pois riipimisessä ja muonituksessa. Huoneet tuntuvat nyt ihan uusille. Pientä huonetta suurennettiin poistamalla sieltä isot kaapit ja tila lähes tuplaantui. Tapetit valikoitui Tapettitalon valikoimista eli ovat kotimaisia ja vintage mallistoa. Makuuhuoneessa kukkii Neidon ruusu ja pikku huoneessa Poppeliruusu. Tapetit ovat peräisin 1950-60 luvuilta eli ovat sopivasti talon ikäisiä. Mielestäni se on kiva pieni yksityiskohta, joka myös lisää talon luonnetta ja tunnelmaa. Olohuoneeseen tuleva tapetti on vielä mietinnässä, mutta jatkamme varmasti samoilla linjoilla.

Muutenkin asiat ovat iloisesti edenneet. Löysimme läheiseltä kirpputorilta vanhan liinavaatekaapin 20 euron hintaan. Kaappi oli edullinen sen vuoksi, että joku oli roiskinut siihen vaaleansinistä maalia melko rumasti ja kaapin sisäosa oli myös töhritty. Tarkoituksena olisi kunnostaa soma kaappi keittiön astiakaapiksi. Olen ihan varma, että kaapista tulee oikein hieno vielä. Vanhat maalit pois pinnasta ja uusi käsittely, sekä sisäosiin jotakin värikästä tapettia. Olohuoneeseen saimme mummon ja papan vanhan sohvapöydän, joka myös kaipaa kunnostusta, mutta on muuten oikein passelin kokoinen ja tukeva. Löytyipä vielä kiva värikäs räsymattokin tädin vintiltä meille. Meinasin aivan unohtaa, että netin kautta kotiimme löysi tiensä valkoinen 50-luvun kampauspöytä. Olen haaveillut sellaisesta jo pitkään.

Pihalla lumi sulaa ja alta alkaa paljastua mm. helmililjoja. Tänään istuin hetken auringossa p ja nautin kevätpäivästä koirien kanssa. Sisäänkäynnin rappusille nostin narsissit kukoistamaan. Elämä hymyilee lempeästi. Sipulikasvit ovat ihania. Muistakaa ottaa sipulit talteen kukinnan ollessa ohi. Kuivattakaa ja istuttakaa maahan. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.