lauantai 11. lokakuuta 2014

Suunnitelmia ja aivojen tökkimistäRemontti on alkamassa ja teen suunnitelmia aivot käryten. Päätettävää on melkoisesti ja kokoajan on pidettävä mielessä kokonaisuus. Olen tilannut tapettimalleja ja hakenut väriliuskoja. Olen seikkaillut netin sivustoilla etsien sopivia lattiamateriaaleja ja samalla pitänyt silmäni auki kalustehankintojen suhteen. Olen yrittänyt tehdä löytöjä eli saada laadukasta tavaraa hyvällä hinnalla. Verhojen ja mattojen suhteen olenkin onnistanut hienosti. Koko projekti on kokoluokassaan hieman toista, kun kaksion remontointi ja sisustaminen.

Talon yläkertaa laittelin kodikkaammaksi kirppurihankintojen avulla ja satuin myös käväisemään äitini kaapeilla. Vintillä on nyt ompelupiste ja toinen huone on elokuvien katselua varten. Vintillä odottaa työstämistä vanha lattialamppu, joka maksoi vajaat kolme euroa paikallisella kirpputorilla. Saan siitä varmasti oikein kivan tuunaamalla hieman varjostinta. Kaikki on kovin mielenkiintoista ja puuhaa tosiaan riittää kivasti. Suurin muutos talon ympärillä tulee tapahtumaan värien osalta. Haluamme kodikkaan, lämpimän ja kutsuvan kodin.  

Tänään on ihana aurinkoinen päivä. Olen vieläkin häkeltynyt tästä kauneudesta, joka ikkunoista avautuu. Ihana rauha. Ei autoja tai ratikoita jatkuvana virtana. Poissa on se mieletön taustakohina. Tää

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.