perjantai 30. tammikuuta 2015

Baby in the House


Paljon on tapahtunut ja maailma mullistunut näiden lähipäivien aikana. Arki on mennyt ihan uusiksi. Vielä etsitään sitä meille sopivaa systeemiä ja tempoa asioiden kanssa. Kaikki hoidetaan siten, kun pikku mies talossa sallii. Hauskoja ja koomisia tilanteita on riittänyt melkoisesti. Niitä tuntuu syntyvän eniten arkisista jutuista, kun talossa hyörii nyt isimies. Tavallisesti me tytöt olemme tottuneet olemaan aika omillamme viikolla. Isyysloma juoksee hurjaa vauhtia eteenpäin. Nyt jos koskaan ajan haluaisi pysäyttää.

Hymyilyttää, kun katselen talossa ympärilleni. Täällä näyttää juuri sille, kun taloon olisi saapunut vauva. Tuttipulloja, rintapumppu, puklurättejä, pieniä vaippoja ja kaikki tavarat hieman hujan hajan. Sängyt peittämättä pitkälle iltapäivään (jos kukaan ei ole tulossa kylään) ja tiskejä hieman kasaantuu tiskipöydälle. Kaikki ihanasti sekaisin täällä meidän Huvikummussa. Isimies rupeaa muistuttamaan enemmän ja enemmän äityliä: molemmilla silmäpussit. Ihanaa elämää!

Synnytyskertomus vol 2 on tarkoitus postailla, kun saan ensin itse asian prosessoitua itseni kanssa. Takana on melkoisen rankka reissu. Palkinto on tietysti mitä parhain eli terve poika. Voiko muuta enää toivoa. Talossa vietämme ihanaa vauva-arkea ja tutustumme uuteen tulokkaaseen. Sydän on täyttynyt onnen pärskähdyksillä. Meillä on kaikki hyvin. Yhdessä on hyvä olla. 

10 kommenttia:

 1. Kiitos hirmuisesti. Ihanaa olla kotona ja elää tätä vauva-arkea koko perheen voimin. Elämä antaa parastaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitettu. Pystyn tällä hetkellä samaistumaan kirjoitukseesi. Niin on meilläkin vähän kaikki hujan hajan. Isyysloma alkaa meillä olemaan jo lopuillaan ja arkeen palataan maanantaina. Huoh!

  Niin ja Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna ja onnea myös teille! Ja voimia ja jaksamista arkeen paluuseen.

   Poista
 3. /Landemutsi Toivottaa ONNEA isolla sydämellä. <3 Vauvat on ................... Ihania!
  Täällä ja vielä pikku vauva-aikaa kun nelonen on juur ja juur 3kk ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Marjo. Olen ihan häkeltynyt, kun onnitteluja satelee näin paljon. Koko perhe kiittää.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.