sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Olenko mielestäsi muutoksen tarpeessa?


En malta olla etukäteen kirjoittamatta tulevasta tiistaista. Pääsen blogiyhteistyön merkeissä muuttumisleikkiin Lahdessa sijaitsevaan parturi-kampaamo Napsiin. Olen todella innoissani tästä hienosta mahdollisuudesta. Olo on juuri nyt hieman väsähtänyt ja se näkyy myös ulospäin. Toisinaan kotona on kahden lapsen kanssa niin kiire, että en ehdi edes hiuksiani harjata. En tiedä itkisinkö vai nauraisinko, kun hiuksissani roikkuu kolme isoa takkua. Useimmiten kokoan hiukseni vain isolle solmulle pääni päälle keikkumaan. Olen todennut, että tuossa "solmukampauksessa" muutama takku toimii hienosti tupeerauksena. Lähikaupalle tai neuvolaan mennessä yritän sentään harjata hiukseni ja sipaista hieman huulirasvaa. 

Meikkivoidetta en ole jaksanut kasvoilleni levittää moneen kuukauteen. Esikoista odottaessani jaksoin laittautua nätiksi ja nautinkin siitä. Tosin täytyy myöntää, että myös aikaa tähän puuhaan oli enemmän käytettävissä. Viimeisimmän raskauteni aikana laittauduin vain, jos tiedossa oli jotakin erikoista menoa. Jokainen varmasti tietää miten suuren eron mielialaan tekee se millainen tyyppi peilistä kurkistaa. Olen koko elämäni ollut enemmän tai vähemmän luonnollisen linjan kannattaja meikin suhteen. Tämä johtuu osittain siitä, että en koskaan ole oppinut meikkaamaan kunnolla. Olen aina ihastellut sellaisia naisia, jotka ovat kovin varmoja omasta tyylistään ja osaavat korostaa niitä parhaita puoliaan. Minulla on vielä hieman hakusessa se mitkä parhaat puoleni noin ulkonäöllisesti ovat. 

Odotan kovasti tuota tiistaina koittavaa muuttumisleikkiä ja jättäydyn osaavien ammattilaisten käsiin. Pyrin painamaan mieleeni kaikki vinkit, jotka saan ja hyödyntämään niitä jatkossa. Toivon löytäväni vihdoin ammattilaisten opastamana sen oman tyylini, joka on juuri minulle se paras ja sopivin. Kiitos NAPS Lahti jo etukäteen!

4 kommenttia:

 1. Siehä oot tosi nätti ilman meikkiä :)! Tosi tasanen iho ja hyvät kulmakarvat! =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina! Kyllä jännitti kovasti tuollainen paljastava kuva laittaa itsestä tänne blogiin. Ja kamalasti jännitän tulevaa muuttumisleikkiä. En ole koskaan ollut meikattavana! Joskus on tehty vanhojentanssi kampaus..häät meni todella pienellä tohinalla eli oikeastaan tuleva ti on ensimmäinen kerta, kun olen laitettavana. En ole koskaan nähnyt itseäni sen näköisenä..apua.

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin olisin mielelläni ilman meikkiä jos näyttäsin noin freesiltä ilman! Sullahan on tosi hyvä iho ja kulmat, kuten Tiinakin tuossa totesi. Ja ruskeet silmät! Eihän niiden kanssa edes tarvii ripsiväriä :D

  Eihän sitä tarvii mitään meikkivoiteita laittaa jos on noin hyvä iho :) Mulla on aina ollu huono iho ja kulmat on harmaat ja olemattomat, joten mikään ei oikein kehystä kasvoja ilman meikkiä. Ja ripsiä ei näy kun on niin hennot. Jos mulla olis hyvä iho niin en todellakaan sitä jaksais tähän malliin meikata. Ja siis sä näytät tosi nuorelta! Siis oikeesti! Oot minua 10 vuotta vanhempi ja ei todellakaan näytä siltä! Ja vielä ilman meikkiä! Tässä tulee nyt paljon huutomerkkejä mutta siis oikeesti, oot tosi kaunis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tintti kovasti. En nyt tuota tiedä. Vaikka en käyttänyt kuvankäsittelyä niin ehkä kamera hieman pehmensi todellisuutta. Kyllä sitä lasten tekemisen myötä on selvästi vanhettunut. Iho on kasvoilla veltto ja alkanut roikkua. Hih. Pitäisi kai ostaa ryppyvoidetta..taidan olla sen suhteen jo myöhässä. Ihana palaute silti. Lämmitti mieltä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.