tiistai 21. huhtikuuta 2015

NAPS Helsinki Yrjönkatu


Kirjoittelen teille kolmen postauksen verran viime lauantaista. Pääsimme silloin mieheni kanssa pitkästä aikaa viettämään yhteistä laatuaikaa Helsinkiin. Sain aloittaa kivan päivän Yrjönkadun Napsissa, jossa käväisin meikattavana. Kaikki minut tuntevat tietävät, että olen sitä nature ja huulirasva tyyppiä. Äherrän tuntikausia ja tulos on aina samannäköinen. Huokaisu. Olin siis todella helpottunut, että sain mennä meikattavaksi ja unohtaa koko oman säätämisen kosmetiikan ihmeellisessä maailmassa ja keskittyä vain muuten päivän hauskuutuksiin.

Ensimmäisenä päivästä täytyy mainita se, että kaikki olivat todella ystävällisiä ja iloisia. Hanne ja Johanna ottivat minut lämpöisesti vastaan. Kiitos. Ilmapiiri koko Napsissa oli muutenkin todella mukava ja rento. Johannalle kertoilinkin, että olin vasta toista kertaa elämäni aikana meikattavana ja, että saatan hihitellä kesken kaiken. Johanna osasi suhtautua minuun juuri oikealla tavalla. Ripsivärinkin laittaminen sujui ilman räpyttelyä.

Annoin Johannalle vapaat kädet meikin luomisessa. Etukäteen puhuimme vain sen verran, että olisi tosi hyvä, jos meikki olisi sellainen missä voisin mennä ja viilettää koko päivän. Meikkaus session kuvaajana toimi oma mieheni (kyllä, olen nyt sotkenut mieheni mukaan bloggaus touhuihini). Olen otetuissa kuvissa huomattavasti rennompi kuin yleensä. Tunnetusti moni bloggari viihtyy paremmin kameran toisella puolella. Minä olen melkoisen ujo ja jännitän kuvaamisen kohteena olemista. Mieheni näki myös syntyvän tuloksen ennen minua ja yritinkin lukea hänen ilmeistään, että mitä mieltä hän oli. Mitä tästä kaikesta seurasi? Hihitystä.

Jos olen nyt jotakin pientä oppinut kahden meikkaus session jälkeen niin sen, että usein riittää, että meikkaa joko silmät tai punaa huulet huolella. Tämä tieto tulee varmasti helpotuksena monelle. Kunnollinen pohjustus on tietysti myös niitä perusjuttuja. Kasvojen ihon ollessa hyvässä kunnossa sitä on turha hukuttaa paksuun kerrokseen meikkivoidetta. Muista levittää meikkivoidetta pienoisesti myös kaulan alueelle. Silmien rajaukseen on hyvä käyttää perinteistä silmänrajauskynää, jonka jälkeä voi häivytellä. Perinteinen silmänrajauskynä antaa myös enemmän anteeksi, jos käsi hieman tärisee. Nestemäinen silmänrajaustussi on parempi harjaantuneissa käsissä. Kiireisenä päivänä riittää, että katsoo peilistä, että kulmat ovat siistit, taivuttaa ripset, lisää valokynää silmänurkkiin ja sipaisee hieman sitä huulirasvaa huuliin.

Kaunis kiitos Johanna oikeanlaisen ilmeen luomisesta ja siitä, että sain näyttää hyvälle, mutta samalla myös omalle itselleni. On todella virkistävää nähdä itsensä uudessa valossa. Ja mieskin tykkäsi.Ei enää väsynyt kotiäiti.

Yhteistyössä MiruMaru ja NAPS Helsinki Yrjönkatu

2 kommenttia:

  1. oletpa kaunis ja hyvännäköinen toi polkka!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Punastun aivan. Minäkin olen tykännyt uudesta tukastani. Ei ole vauvan suussa kuten se entinen pitkä roikko. Ja oi, jos saisi oman meikkaajan tänne kotiin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.