tiistai 14. huhtikuuta 2015

Lapsimessujen väriloistoa

Lapsimessut on nyt koettu ja nähty. Olin mukana messuilla tänä vuonna siis ensimmäistä kertaa ja voin sanoa yllättyneeni positiivisesti. Takuulla tästä tulee jokavuotinen tapa. Päällimmäisenä mieleeni jäi joka puolella loistaneet iloiset värit ja kuosit. Tuntui myös siltä, että kaikilla oli hauskaa, niin lapsilla kuin aikuisillakin. Rinnassani roikkuneen blogipassin ansiosta sain jutella erittäin herttaisen lukijani kanssa. Kiitos sinulle suuresti!Tapaaminen jäi lämmittämään mieltäni. Tapaaminen sai minut myös ajattelemaan kuinka paljon te lukijat tiedätte minusta ja minä taas seurailen teitä vain tilastoista. Tähän täytyy ehdottomasti kehitellä jotakin pientä haastetta teille tulevaisuudessa. Tullaan tutuiksi.

Takaisin asiaan. Minä olin liikkeellä mieheni ja esikoisemme kanssa. Meillä tyttö meni kaikesta hälystä ja ihmispaljoudesta hieman hämilleen. Alusta asti oli selvää, että äidin kädestä oli pidettävä kiinni ja tiukasti. Minä yritin samalla kuvata kiinnostavia kohteita blogiin teitä varten, mutta hyvin äkkiä tuli itselle järki käteen. Päätin pakata kameran pois ja mennä tytön ehdoilla. Minä halusin, että meillä kaikilla olisi kivaa ja silloin blogimaailma työnnetään syrjemmälle ja keskitytään hetkeen. Ja voin sanoa, että kannatti. Tyttö sai osallistua kaikenlaisiin pieniin kilpailuihin ja käytiin ihmettelemässä Muumia ja juteltiin prinsessa Ruususen kanssa, joka muuten oli todella mukava, vaikka onkin kuninkaallinen. Juotiin rauhassa kahvit ja mehut sekä maisteltiin ihania herkkuja. Minä olin läsnä. Meidän kolmen yhteinen aika on muutenkin nyt erityisen tärkeää, kun perheeseemme kuuluu pieni vauva. Esikoinen kokee varmasti usein jäävänsä kaikessa hieman jalkoihin. Yritämme siksi järjestää hänelle "ison tytön reissuja".

Ainut asia mikä minua jäi todella harmittamaan oli Messulehden tarjouskuponkien unohtaminen. Olisin ehdottomasti hyödyntänyt MaxPlayn tarjouksen jolla sai KG Designin pöytätabletin ja säästölippaan alennettuun hintaan. Hankkinut ihanan Bambikuosisen emalipurkin Ivana Helsingiltä sekä rohmunnut ilmaiset lahjat (Huppa, Crocs) mukaani. Tietysti. 

Seuraavassa ne muutamat kuvat, jotka ehdin räpsiä:


Yhteistyössä MiruMaru ja Messukeskus

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.