lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hotelli Haven ja vuosipäivä


Lupasin teille kurkistusta Helsingin reissuumme. Olimme siis mieheni kanssa viettämässä 19. vuosipäiväämme. Ja kerrankin minä olin se, joka oli suunnitellut kaiken. Yleisesti mies vie ja minä vikisen vai miten se nyt menee? Rohkaisenkin nyt kaikkia pariskuntia rikkomaan omia kaavojaan ja rempaisemaan. Se jos mikä vie suhdetta taas uuden sykäyksen eteenpäin ja oma puoliso varmasti arvostaa hänen eteensä nähtyä vaivaa. Me sovimme, että tästä lähtien suunnittelemme treffiohjelman aina vuoronperään ja yllätykseksi toiselle. Seuraavan kerran on siis mieheni vuoro. Kenties pääsemme yhdessä ulos vasta 6 kk päästä, mutta odotus kannattaa.

Alla kuvien ilotulitusta ihanasta yöpymispaikastamme Hotelli Havenista, joka sijaitsee Unioninkadulla aivan kaupungin keskustassa. Hotelli on erittäin tyylikäs ja henkilökunta todella ystävällistä. Sydäntä lämmitti, kun jo vastaanotossa toivotettiin meille hyvää vuosipäivää ja huoneessamme odotti suklainen yllätys ja tervehdysviesti. Yövyimme comfort tason huoneessa, joka oli todella kaunis ja täynnä yksityiskohtia. Tunsimme olomme kuitenkin todella kotoisaksi. Olisimme mielellämme viettäneet hotellissa, vaikka vielä toisenkin yön. Huoneestamme löytyi kylpyamme ja ihastuttavia aromaterapeuttisia kylpytuotteita. Kotiuduttuamme illalla takaisin hotellille minun oli aivan pakko laskea itselleni kylpy. Kylvyssä ollessani yritin miettiä milloin viimeksi olin saanut vain olla ihan rauhassa. Kotiäidiltä pääsi pieni kyynel liikutuksesta.

Aamiaisbuffetti oli monipuolinen ja runsas. Erityisesti mieleeni jäi kahvin pöytään tarjoileminen sekä buffetissa tarjolla olleet tuoreet hedelmät ja marjat. Ihana ilmapiiri ja niin kaunista ja huoliteltua kaikki lautasliinoista Arabian Taika-sarjan isoihin kahvimukeihin. Harmittaa, kun en ottanut teille kuvaa kauniista sisäpihalla sijaitsevasta ulko-oleskelutilasta. Toivon, että uusimme vierailumme hotelliin niin, että voimme istua yhdessä mieheni kanssa auringossa ihanien ruukkuistutusten keskellä ja ehkä lainata hotellista polkupyöriä ja lähteä pyöräilemään kesäisessä Helsingissä. Mies vink, vink.
Yhteistyössä Hotelli Haven

2 kommenttia:

  1. Eikä! Mäkin oon fiilistellyt pientä irtiottoa Havenissa. Teillä oli varmasti ihan mahtavaa - ja niin ansaitusti! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tahtoo niin uudestaan sinne. Täytyy kyllä myöntää, että oli tosi tyylikäs ja ihana paikka. Toivoisin et jokainen väsynyt kotiäiti pääsisi kerran kokemaan ton saman.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.