maanantai 17. elokuuta 2015

Blogipolun lanseerausjuhla


Viime lauantaina sain ottaa suunnan kohti vanhaa kotikaupunkiani eli Helsinkiä. Tieni vei ihanan pirteälle Hullun Siilin teehuoneelle Rautatieaseman kupeeseen juhlistamaan Blogipolkua. Blogipolku keräsi juhliinsa blogimaailman tunnettuja nimiä sekä uusia nousevia kykyjä. Teehuone täyttyi ihanasta puheensorinasta, lasien kilistelystä ja auringosta.

Blogipolku on paljon enemmän kuin vain sivusto, joka listaa blogeja. Blogipolun takaa löytyvät oikeat ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita sivustonsa käyttäjistä. Blogipolku on yhteisö ja kasvava sellainen.


Kuohuvien jälkeen saimme maistella marjoja ja hedelmiä sekä kakkuja. Tarjolla oli myös ihanan raikasta boolia.


Juhlissa oli kivasti aikaa jutella ja tutustua. Illan aikana myös arvottiin bloggareiden kesken lahjakortteja nettikauppoihin: House of Brandon,  Pop Up Kemut ja NOSH.


Kuva täynnä toimintaa. Räps, räps.


Ilta vierähti nopeasti. Liiankin nopeasti. Taika-korut ja Rajala pitivät kutsuvieraille pienet esittelyt. Oli kiva sukeltaa hetkeksi korujen ihanaan maailmaan. Kameroista ja niiden ominaisuuksista bloggarit jaksavat innostua aina. On myönnettävä, että houkutus kameran vaihtamiseen on juuri nyt melkoisen suuri. Kameroiden kenno tekniikka on ottanut neljässä vuodessa, niin valtavan loikan eteenpäin.


Tapahtumassa oli mukana iso nippu yrityksiä ja goodie bagit olivat melkoisen mahtavat. Paljon kaunista, laadukasta ja hyödyllistä tavaraa testattavaksi. Palailen vielä tuotteiden pariin myöhemmin. Kaikkien ihanuuksien lisäksi Elämyslahjat lahjoittivat jokaiselle tilaisuuteen osallistuneelle bloggarille lahjakortin! 

Kaunis kiitos kaikille yhteistyökumppaneille! Mahtavat juhlat. Lisää kuvia juhlista löytyy myös Instagramista #Blogipolku.


6 kommenttia:

 1. Elämä on juhlaa! Ihana kemut teillä! :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä ihanat juhlat ja oli kiva nähdä sua piiitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä kivat kemut, samaa mieltä! :) Harmi ettei keritty enempää jutella! Ja ai että nää goodiebagit oli aivan upeat sisällöltään, menee melkein kaikki käyttöön :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. Oi, näyttää ja kuulostaa niin mahtavilta nämä kemut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa. Hieno tapa päättää syksy. Ja taas tuli tavattua uusia kivoja tyyppejä joiden kanssa voi turista kommentti lootassa. Hih.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.