sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kissakahvila Purnauskis on elämys!Kissakahvila Purnauskis on todella näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka! Kävimme mieheni kanssa nauttimassa kissacappuccinot Aaltosenkadulla Tampereella ennen blogipäivän starttia. Olin lukenut kahvilasta lehdistä jo useaan otteeseen. Heti kun kävi selväksi, että tänä kesänä tiemme veisi Tampereelle oli aivan selvää, että halusin käydä kurkkaamassa kahvilaa.

Henkilökunta otti meidät todella ystävällisesti vastaan. Tunnelma sisällä kahvilassa oli ihanan kotoisa ja rento. Saimme istahtaa pitkän ajomatkan jälkeen muhkeisiin nojatuoleihin. Piki-Nelli tuli ensimmäisenä tekemään tuttavuutta ja oli erittäin kiinnostunut laukuistani. Kissoilla oli selvästi omat lempipaikkansa, missä ne tykkäsivät lekotella ja nauttia päivästä. Muutama kissoista innostui leikkimään luonnonoksilla. Piki-Nellin suosikkilelu oli pieni pallo.

Kahvila oli bloggarin näkökulmasta aivan unelma kuvauskohde. Koko paikka oli sisustettu viimeistä yksityiskohtaa myöten ajatuksella. Mukavuudesta tai kotoisuudesta ei kuitenkaan ollut tingitty. Ja mikä tärkeintä kissoille löytyi paljon mielenkiintoista puuhattavaa, tarpeeksi rauhallisia lymyämispaikkoja sekä runsaasti kiipeily mahdollisuuksia. Kyseessähän on myös kissojen koti!! Ja sanomattakin on selvää, että itse kissat olivat söpöläisiä ja niiden touhuja olisi voinut seurata ja kuvata koko päivän. Harmillista, että meillä oli hieman kiire!

Ja mitä tästä kaikesta seurasi? Mielen valtasi kamala kissan kaipuu ja koko ajomatkan blogipäiville höpisimme vanhasta kissastamme Roopesta. Lepää rauhassa rakas Patruuna.

Lisää kuvia kissoista ja muuta infoa löytyy Kissakahvilan FB-sivuilta. Kiitämme kissoja sekä henkilökuntaa ja toivotamme kaikille oikein puuhakasta syksyä. Mau!

2 kommenttia:

  1. Eikä, miten multa on mennyt ohi tällainen paikka Tampereella!

    VastaaPoista
  2. Nyt otat äkkiä vahingon takaisin! Aivan ihana paikka. Suosittelen lämmöllä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.