torstai 13. elokuuta 2015

#kaksplusbloggaajattampereella ja arvonta MiruMarun FB-sivuilla


Paluu arkeen tuntui maanantaina hieman ankealle. Lauantaina sain viettää kivan päivän yhdessä Kaksplussan bloggareiden kanssa paikkana Holiday club Tampere. Lämmin kiitos vielä tapahtuman järkänneille Paprikalle ja Evelle. Emme toki sentään viettäneet koko päivää kylpylähotellin altaissa, vaan meitä varten oli suunniteltu kaikkea kivaa ohjelmaa. Parasta oli kuitenkin taas upeat tyypit ja antoisat keskustelut. Ai, mistäkö bloggarit keskustelevat? Joo, bloggaamisesta tietysti, mutta myös siitä miten lähes jokainen rajoittaa kotona omien lasten telkkarin töllötystä/pelaamista ja kaiholla muistelimme myös oman lapsuutemme pihaleikkejä ja lankapuhelimia. 

Visual Raman Raisa Taurinka piti meille pienen kamerakoulutuksen. Itselle uutta asiaa tuli paljon. Päällimmäisenä mieleeni jäi ajatus siitä, että kuvan tulisi kertoa tarina. Toivon, että minun kuvani voisivat jonakin päivänä olla sellaisia. Raisa otti päivään osallistuneista myös ryhmäkuvan ja minun oma suosikkini on ehdottomasti tuo hassumpi! Auton ratissa oli kuskilla huumori kohdallaan. Saimme kaikki tilanteesta oikein hauskat naurut!


Aurinko jaksoi paistaa kauniisti ja tuuli tuiversi hiuksia. Ihanat ja iloiset naiset olivat koolla taas.Alkumaljojen jälkeen saimme nauttia yhdessä naposteltavaa. Myöhemmin vielä kahvittelimme ja maistelimme leivonnaisia.


Ihastuin täysin Tampereen Baby Stylen Elinan ja Niinan esittelemiin Mini Mizen lastenvaatteisiin. Ihanan heleät värit. Pääsimme myös tutustumaan Sophie the Giraffe tuoteperheeseen. Itselleni oli entuudestaan tuttuja luonnonmukaiset purulelut, mutta sen sijaan kosmetiikkasarja oli uusi tuttavuus. Tiesittekö, että tuotteet ovat suomalaisten suunnittelemia? Tietysti Ecocert sertifioitua luonnon ja- luomukosmetiikkaa.

Sydämeni veivät kokonaan Done by Deer-merkin  raikkaat ja iloiset pehmolelut, lastenastiasto sekä ihanat sisustustuotteet. Oli säilytyslaatikoita, pussilakanoita ja ihana iso imetystyyny! Minusta on erityisen hienoa se, että imetystyynyn kohdalla oli selkeästi mietitty tuotteen elinkaarta. Tekemällä imetystyynystä ihanan se jää lastenhuoneessa muuhun käyttöön imetyksen jälkeen. Kaunis puinen vauvakeinu toi oman lapsuuden mieleen. Kuinka mukava olisi oman V-V:n keinua tuossa kiikussa. Kaikki oli hauskaa ja värikästä, mutta myös laadukasta! Suosittelen.


Lähdimme Tampereelle matkaan yhdessä mieheni kanssa. Minun ollessani blogipäivillä mieheni uiskenteli ja saunoi kylpylässä. Jatkoimme päivää yhdessä blogitapahtuman jälkeen. Hyppäsimme bussin kyytiin ja karautimme keskustaan syömään ja kävelemään. Hurautimme bussilla myös takaisin hotellille. Bussipysäkit ovat kyllä todella kätevästi heti hotellin vieressä. Kävimme pikaisesti huoneessa ja lähdimme sen jälkeen kävelemään pitkin Näsijärven rantaviivaa. Järvi on niin suuri, että tuntui aivan, kuin olisimme olleet meren äärellä. Totesimme mieheni kanssa, että näissä maisemissa ja puitteissa viettäisi helposti kaksikin päivää.


Maisemat olivat hotellin parvekkeelta 11. kerroksesta melkoisen huikeat.Oli ihana hieman levähtää. Kääriytyä paksuun kylpytakkiin ja sujauttaa jalkaansa läpykkäät. Seisoa parvekkeella hengittämässä raikasta järvi-ilmaa. Ihana tuulenvire kuiski hiuksissani. Tunsin oloni varsin hyväksi. Illalla kaupungin valot loistivat järven yli kauniisti. Aamulla meillä olikin jo pieni kiire kotiin lasten luokse. Pikainen aamiainen. Harmittaa, että jäi vohvelin paistaminen väliin. Tavarat kasaan ja autolla kotiin. Koska nähdään uudestaan te loistavat tyypit?


Hotellin edustalla oli kaunis pihatto ja venesatama. Lisää kuvia ja tunnelmia Tampereelta tarjoaa MiruMarun Instagram mm. kurkistusta goodie bagiin! Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille. Ja pieni reissuun liittyvä ARVONTA teille löytyy MiruMarun FB-sivuilta. Käykää kurkkaamassa!2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun saitte samalla reissulla viettää myös kahdestan aikaa miehen kanssa <3 Toivottavasti nähdään pian uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi mukava tavata sinut Anne! Jäi ihan semmoinen olo, että meillä olisi juttua varmasti riittänyt pidempäänkin!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.