lauantai 13. helmikuuta 2016

Pieni lahja Ystävälle


On taas aika muistaa Ystävää. Ystävä on timantti. Toiset jäävät elämäämme ja kulkevat koko matkan vierellämme. Toisten kanssa polut risteytyvät vain hetkeksi. Hetki voi tuntua ikuisuudelle. Ventovieras voi ohimennen koskettaa jotakin syvällä meissä. Auttaa vaikean asian yli. Kaikki kohtaamiset ovat yhtä tärkeitä. Ihmiset jättävät meihin jälkensä. Jakavat kokemuksensa ja viisautensa. Ojentavat auttavan kätensä. Rutistavat halaukseen. Jakavat taakan. Iloitsevat rinnallamme. Esittävät joskus vaikeitakin kysymyksiä ja haastavat meidät pohtimään elämäämme. Haluan sanoa kiitos kaikille elämäni ihmisille. Olette opettaneet minulle paljon.Yhdistettynä halpaa ja kallista. Rintakorun taustana toimii muovinen purkin kansi. Liimaa kanteen pieni palanen tapettia piristeeksi. Valitse maskotti kuvaamaan ystävääsi. Liima paikoilleen ja anna kuivua hyvin. Kiedo koristeteippiä kannen sivuille. Käytä pitsiä tai vaihtoehtoisesti satiininauhaa tuomaan rintakorulle hieman ilmettä (muistuttaa hieman kunniamerkkiä). Lopuksi pujota paikoilleen välkkyvä kristalli ja kiinnitystä varten hakaneula.

Pakkasin rintakorun laatikkoon, jonka säästin joulusta. En raaskinut heittää sitä pois. Tuunasin sitä vain hieman koristeteipillä, tarralla ja tapetinpaloilla. Rasian sisälle laitoin pitsiä ja muovisia timantteja. Paketti on puolet lahjasta!!

6 kommenttia:

 1. Oi, hauska idea! Ja ihan todella hieno lahjapaketti! Pitäisi kyllä muistaa panostaa myös pakettiin, sillä hyvin usein kiireessä vetäisen ympärille vain peruspaperin ja nopeasti lahjanauhasta rusetin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä välillä ajattelen, että olenko jo höperö hamstraaja. Hih. Välillä on vaikeaa heittää pois mitään. Lahjapakkauksia/rasioita ei aina tarvitse edes kokonaan tuunata uusiksi. Usein ovat jo nättejä ihan sellaisinaan. Riittää, kun koristelee peittoon mainostekstit.

   Poista
 2. Ihana idea!
  Hyvää ystävänpäivää ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvää Ystävänpäivää myös sinulle!!! Ja ihania talvipäiviä.

   Poista
 3. hauska idea! ja tosi hieno lahjapaketti! uskon että lahjasaaja osaa kyllä arvostaa saamaansa lahjaa. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos. Mukavaa, että tykkäsit. Toivon, että lahja saisi pienen hymyn aikaiseksi. Ihanaa Ystävänpäivää sinulle!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.