sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Samettisen pehmeää luonnonkosmetiikkaa


Sain laveralta muutamia tuotteita kokeiluun ja tässä teille tiivis paketti testailuistani. En löytänyt moitteen sijaa. Olen täysin tyytyväinen. Ja hieman ihmeissäni. Paluuta entiseen ei ole. Nämä kolme tuotetta on tehnyt meikkaamisesta jälleen hauskaa puuhaa. En enää tuskaile meikkien kanssa. Tämä homma on nyt ratkaistu!


lavera Beautiful Mineral Quattro -mineraaliluomiväripaletti -Cappucino Cream 02 Paletista löytyvät eri ruskean ja beigen sävyt ovat ihania! Ole jo pitkään etsinyt juuri minulle sopivia sävyjä ja tässä paletissa kaikki toimii. Voin tehdä näyttävämpää ja arkimeikkiä samalla paletilla. Rikkaat ja herkulliset värit sisältävät luonnon mineraalipigmenttejä. Luomiväri levittyy luomelle todella helposti. Luomivärin voi taputella myös kevyesti luomelle (jos sattuu huomaamaan reissussa, että meikkisiveltimet jäivät kotiin). Kaunis kiilto ja ihanan pehmeä lopputulos. I Love it!

lavera So Fresh Mineral Rouge Powder -Mineraaliposkipuna Charming Rose 01 Sisältää jojobaöljyä sekä valoa heijastavia pigmenttejä. Tällä poskipunalla saa todellakin aikaan Lumikkimaisen hehkun poskille. Levittyy helposti iholle ja sävy on todella kaunis ja raikas.

lavera Soft Eyeliner -Silmänrajauskynä -black 01 Sisältää Jojobaöljyä ja on erittäin hellävarainen silmänympärysiholle. Jälleen kerran on kehuttava miten helposti silmänrajauskynä levittyi luomelle. Tuloksena kaunis rajaus. Suosittelen tuotetta ehdottomasti, jos on minun tavoin hieman hakusessa tuo rajausten tekeminen. Tämän kynän avulla se on huomattavasti helpompaa.


Postaus on MiruMarun ja laveran yhteistyötä

4 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköisiä ja varmasti laadukkaita meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä ihan vilpittömästi suositella. Olen tyyliltäni aika nature ja kokenut, että meikkaamiseni on lähinnä semmoista naaman sotkemista. Ei tullut mieleeni, että voihan se vika olla joskus myös meikeissä. Niin vaivattomasti sai sormenpäälläkin taputeltua luomivärin paikoilleen. Ja ihan huippu juttu on se kaunis samettinen kiilto.

      Poista
  2. Niin kauniita nuo meikit, etteihän noita raaskisi käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Kyllä ne tekevät ihmeitä kasvoille, että käyttöön ehdottomasti!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.