maanantai 23. toukokuuta 2016

Kaksplussan verkostobloggarit tapasivat


Lauantaina oli kyllä jännittävä päivä. Irtiotto tästä totutusta rumbasta tuli kyllä tarpeeseen. Oli ihanaa saada istua rauhassa, ruokailla ja jutustella ihan järkeviä aikuisten seurassa. Aina sitä ei edes tajua (onneksi) miten vähän sitä saa keskustella aikuisten ihmisten kanssa. Päivät soljuvat eteenpäin kotosalla hurjaa vauhtia ja keskustelun aiheet pyörivät lasten kanssa aina samoissa aiheissa. On siis melkoisen ymmärrettävää, että olin ihan täpinöissäni tapaamisesta blogikollegoiden kanssa. Vastaan tuli uusia tuttavuuksia sekä vanhoja jo hyviä kavereita. Hienointa tietysti on se, että kaikki me elämme samaa elämänvaihetta ja rakastamme bloggausta. Pulinaa siis riitti ja välillä kamerat räpsyivät.Tapahtuma järjestettiin Holiday Inn Helsinki City Centre hotellissa. Meitä varten oli varattu varsin tyylikäs parvekkeellinen lounge-tila. Päivän ohjelma sisälsi mm. kuohuvien kilistelyä ja tutustumista, yhteisen ruokailun ja NOSH vaate-esittelyn. Ihastuin kovasti mallistoon. Ihanan raikkaita värejä ja herkullisia kuoseja. Mukavaa, mutta samalla myös tyylikästä pukeutumista. Into pitää kotikutsut sai pienoisen sysäyksen! Aivan kaikkien tapahtumaan osallistuneiden bloggareiden kanssa en ehtinyt juttelemaan ja se vähän harmittaa, mutta toivottavasti tilaisuuksia tulee vielä paljon lisää. 


Aika vierähti melkoisen nopeasti ja osa bloggareista osallistui vielä tapahtuman jatkoille. Minä hipsin viettämään arvokasta parisuhdeaikaa. Kulkemaan käsi kädessä vanhoja kotikatuja. Nauttimaan hieman Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteita. Sää oli aivan ihanan kesäinen. Lämmintä riitti pitkälle iltaan saakka.
Lämmin kiitos päivästä kaikille mukana olleille!
PS: Lisää kuvia ja tunnelmia löydät Instagramin puolelta #kaksplusverkostotreffit

Yhteistyössä:


8 kommenttia:

 1. Kiva nähdä näitä kuvia päivästä! Oli kyllä ihan huippuhieno päivä säätäkin myöten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutenkin jäi niin hyvä fiilis koko tapahtumasta. Paljon oli järjestäjät nähneet vaivaa meidän eteen. Ihania kesäpäiviä sinulle!

   Poista
 2. Vitsit mua harmittaa, etten päässytkään mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nähdään seuraavalla kerralla. Tampereestakin on jo melkein vuosi aikaa. Apua sentään.

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää kivalta päivältä. :)

  Hei, sulle on haaste Oranssissa! https://oranssia.com/2016/05/23/kirjahaaste/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuoharit, mansikat ja lahjakassit on tietysti kivoja, mutta parasta on kivat ihmiset. Kirjahaaste onkin tuttu minulle ja tuolla "työlistassa" ylhäällä. Mieluusti lähden tähän mukaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ihanaa vaihtelua kotiäidin arkeen!!!! Mansikat ja kuohuva toimii aina!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.