perjantai 22. heinäkuuta 2016

Mistä ne pojat tykkää?


Kuormureista, rekoista, traktoreista, maansiirtokoneista, kauhakuormaajista, kippiautoista, työkoneista...niistä ne pienet pojat tykkää. Ööö, huomaako jostakin, että en nyt oikein ole omalla alueellani? Minähän olen tyttö. Poikien lelut ovat minulle pieni arvoitus. Vauvalelut ovat vielä helppoja, mutta taapero haluaa jo jotakin missä on neljä pyörää. Onneksi saimme kokeiluun Caterpillar leikkiautoja! Ehdoton suosikki on ollut pieni keltainen Bumb & Go työkone. Auton lavalle on laitettu kytiin pikkuisia ukkeleita ja eläimiä. Ajoneuvo kulkee napin painalluksesta eteenpäin, kääntyy ja palaa takaisin. Perheen Pikku Herra kikattaa ja menee ympäri taloa ajoneuvon perässä.


Saimme testiin myös CAT hiekkaleikkisetin, johon kuuluu cooli suojakypärä, lapio, harava ja työmaa-ajoneuvo. Suojakypärää on ahkerasti sovitettu jokaisen perheenjäsenen päähän. Sopii myös minulle oikein kivasti. Näytin todelliselle asiantuntijalle! Työmaa-ajoneuvosta ollaan nyt sen verran innoissaan, että siirtoa hiekkalaatikolle odotetaan tovi. Nyt pitää päästä molempien lasten päristelemään pitkin lastenhuoneita. Kylässä usein käyvä kummipoika on varmasti myös innoissaan uusista autoista. Nyt pienet miehet voivat leikkiä yhdessä oikeilla pienten miesten leluilla.


Todella kiehtovaa päästä seuraamaan Pikku Herran kiinnostuksen kohteita. Prinsessat, barbit ja ponit ovat itselle tuttuja omasta lapsuudestani ja esikoisen leikeistä, mutta poikien maailma on minulle tuntematon paikka. Lapsilta sujuu kyllä jo hienosti yhteisleikki ja sitä on ilo katsella. Vuorottelevat lelujen kanssa, että kumpikin saa ajaa isompaa autoa välillä. Lastenhuoneet ovat myös yhteistä aluetta. Esikoinen antaa pikkuveljen leikkiä omassa huoneessaan ison tytön tavaroilla ja usein leikit ovat ripoteltu iloisesti molempiin huoneisiin. Kerrassaan mahtavaa.Yhteistyössä Amo

4 kommenttia:

 1. Siitä se innostus sitten lähteekin :D Terkuin pian 3veen äiti, jonka lapsella on miljoona konetta ja lisää pitäisi saada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin odotan innolla ja suurella mielenkiinnolla. On ihanaa päästä seuraamaan itselle hieman oudompaa maailmaa. Oma isoveli oli sen verran vanhempi lapsuudessa, että muistan vain hänen kiinnostuksensa mopoihin. HIh. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Onpas kivoja! Meillä tykätään vielä eläimistä ja ne kiinnittää eniten huomiota myös lelukaupassa. Mutta ässä on vasta 1,5v. Ehkä myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 3. Oliver on tykännyt jo jonkin aikaa juuri näistä Caterpillarin leluista sekä Brion junista :3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.