tiistai 16. elokuuta 2016

Elefantteja ja lisää kätevää säilytystilaa!


Olen jo pitkään toivonut taloon keltaisia Finlaysonin Elefantti vuodevaatteita. Voitte siis kuvitella miten hihkaisin, kun sellaiset taloon saapuivat. Kyllä oli kiva pedata Neiti Pippurin sänkyyn ihan uudet lakanat. Veikeät elefantit saavat hyvälle tuulelle. Keltainen väri on melkoisen piristävä. Lasten pussilakanalla on kokoa 120 x 160 cm ja tyynyliinalla 40 x 60 cm. Materiaali on 100% puuvillaa. Kuosin on suunnitellut Laina Koskela. Uudet petivaatteet sopivat erityisen kauniisti yhteen vanhan pitsipeiton kanssa. Elefantit ovat kyllä, niin suloisia, että sänky ei välttämättä edes kaipaisi päiväpeittoa. Vuodevaatteet voisi jättää rennosti ja iloisesti näkymään.

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa lastenhuoneessa. Neiti Pippurin huoneesta löytyy kaksi kaappia. Toinen on kirjojen säilytykseen ja toinen kaappi taas leluja varten. Huoneesta löytyy lisäksi myös koreja ja vanha matkalaukku. Sekalaiset lelut huoneen lattialla on silti tuttu näky. Nyt huoneessa on ilokseni uutta säilytystilaa. Kätevä Emma sängynaluslaatikko kätkee sisäänsä runsaasti tavaraa. Lelujen siivoaminen sujuu helposti ja kätevästi myös pikkuiselta leikkijältä. Laatikossa on reilun kokoinen kädensija, jonka ansiosta sängynaluslaatikko on helppo vetää esille. Laatikko on erittäin tilava (leveys 87 cm, syvyys 72 cm ja korkeus 23 cm). Pienet pyörät liukuvat kevyesti myös maton reunan ylitse.  Sängynaluslaatikko täydentää kauniisti Emma jatkettavaa lastensänkyä.
Yhteistyössä Always somewhere else ja Veken Kaluste

2 kommenttia:

  1. Nuo elefantit on kyllä ihania ja sängynaluslaatikot hurjan käteviä! Niihin kun vielä laittaa leluja omissa koreissaan niin saa helposti poimittua lelut leikkiin ja laitettua siististi takaisinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa olikin hyvä vinkki. Kiitos. Täytyy hankkia vielä pieniä muovirasioita ja lajitella leluja niihin ja täyttää sängynaluslaatikon tila tehokkaasti.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.