tiistai 2. elokuuta 2016

Juhlahumua ja säihkettä


Viime lauantaina istuin penkillä Pohjoisesplanadilla. Ihan vain itsekseni. Lempeässä auringon paisteessa. Katsoin hetken Helsinkiä turistin silmin. Kaunis kaupunki. Odotin blogikavereita juhliin. Takana oli kuumeinen valmistautuminen juhlia varten ja junamatka. Hetken päästä paikalle ilmestyikin tuttuja kasvoja blogien takaa. Uusien tuttavuuksien kanssa saatoin vaihtaa hieman aran tervehdyksen. Joukossa oli myös vanhoja kavereita blogitaipaleen varrelta. Suuntasimme kaikki yhdessä Hotelli Kämp:n Mannerheim-sviittiin kesäjuhliin. Heti alusta alkaen tunnelma oli todella kohdallaan. Osittain tämä varmasti johtui siitä, että olimme kahden viikon aikana puhaltaneet kaikki lujasti yhteen hiileen, että saimme upeat juhlat aikaiseksi. Kiitos Sofia, Agu, Jasmine, Mari ja Elsa.




Mannerheim-sviitti täytti kaikki odotukseni ja kuvitelmani. Ikkunoita koristi runsaat verhot. Elokuvafriikkinä mieleeni tuli heti Tuulen viemää. Kauniista verhoista olisi voinut huoletta ommella Scarletille uuden puvun. Oli ihana parveke ja kukkaistutukset. Yleellisiä verhoilukankaita ja tyylihuonekaluja sekä taidetta. Kauniita kukka-asetelmia. Jokainen sviitin yksityiskohta oli tarkkaan harkittu.





Juhlaseura oli mitä parhainta. Ihan mieletöntä ajatella kuinka moneen ihanaan ihmiseen olenkaan saanut tutustua Kaksplussan myötä. Lämmin halaus teille jokaiselle. Upeita, empaattisia ja vahvoja naisia. Yhdessä saimme nauttia Ekbergin pikkusuolaisia ja siemailla Pihamaan Viinitilan viinejä. Viherkuohu oli mukavan kirpsakkaa ja juuri minun makuuni sopivaa. Tunnelma nousi iltaa kohden ja huomasin itsekin nauravani ihan vedet silmissä. Voiko enää parempaa fiilistä olla? Best time ever.





On aika paljastaa juhlien asu. Kaunis juhlamekkoni löytyi Heidi Elise:n kattavasta valikoimasta. Tämä kaunis musta/hopea juhlamekko istui päälleni täydellisesti. Olo oli ihanasti bling, bling. Kaunis kiitos Heidi Eliselle yhteistyöstä! Asukuvat otti Mutsi on Mäsä


Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!


14 kommenttia:

  1. Oli hieno ilta ja erityisen upeat puitteet, kiitos päivästä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä todeta, että oli todellinen Once in A Lifetime kokemus. Kiitos seurasta!

      Poista
  2. Vau, mitä kuvia sait räpsittyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elsa. Pikaisesti räpsin. Keskityin enimmälti hienoon seuraan.

      Poista
  3. Oli ihana ilta ja ihana nähdä pitkästä aikaa! Seuraavaa kertaa odottaen! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin. Kiitos kovasti asukuvien ottamisesta ja anteeksi, että olen, niin haastava kuvattava!! IIkkss.

      Poista
    2. Et ees ole! Sä olet ihana. ❤️ Mä en ehkä ole ihan ammattilainen tässä hommassa... Ainakaan vielä ;)

      Poista
  4. Minä niin pelkään kameraa. Siksi olen aina sen takana itse räpsimässä. Ihailen kaikkia niitä ihmisiä, jotka osaavat olla kuvaustilanteessa luontevia ja vähän heittäytyä.

    VastaaPoista
  5. Kylläpä muuten huone muistuttaa tosi paljon leffamaailmaa. Ihana! Kauniita kuvia olet saanut napattua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. Kyllä oli kaikki niin kaunista ja harkittua Kämpissä. Upea paikka juhlille.

      Poista
  6. Ihania kuvia! Varmasti huikea ilta ollut teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja kyllä oli. Oikea kesän huipentuma. Nyt voikin rauhassa odotella syksyä saapuvaksi.

      Poista
  7. Puitteet oli kieltämättä huikeat! Ja mekkosi kaunis ♡ Ihana juhlapäivä oli, tästä sai hyvää fiilistä pitkäksi aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Ihanaa, että on pukenut nyt edes kerran elämässään päällensä jotakin kimaltavaa. Sinulla oli taas niin taidokas kampaus. Nyt jaksaa taas arkea paremmin. Kiitos seurasta!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.