maanantai 12. joulukuuta 2016

Viikonlopun kuulumisia ja Arvonnan voittaja


Viikonloppuna ehdittiin tekemään vähän sitä ja tätä. Lauantaina pakkasimme muksut autoon ja lähdimme ihmettelemään sorsia. Päivä oli kauniin aurinkoinen, mutta melkoisen vilpoinen. Olisi ollut ihana ottaa paljon kivoja valokuvia, mutta sormet jäätyivät nopeasti ilman hanskoja. Tyydyin siis vain ihailemaan kauniita jääpuikkoja ja veden virtausta. Harmistus reissulla nousi kerralla ihan sataan esikoisella, kun huomasimme paikalle ilmestyneet kyltit. Sorsia ei saanut enää ruokkia. Neiti Pippuri mökötti surullisena puistonpenkillä. Oi ja voi. Mököttävää lasta ei saanut suostuteltua yhteiskuvaan ja kaikki muuttui hetkessä ihan tyhmäksi. Sorsatkin oli tyhmiä ja tietysti isä, äiti ja pikkuveli. Pikku Herra innostui ihailemaan kaunista mustaa kissaa. Kuopus onkin oikea eläinten ystävä. Joulukalenterista hänelle putkahtele kissoja ja yölläkin unissaan puhuu kissoista.



Huomatkaa taustalla mököttävä pikkuinen tyttö. Hän kuuluu meidän seurueeseen. Hih.


Sunnuntaina siivosimme porukalla koko talon ja asettelimme joulukoristeita paikoilleen. Pihavalojakin viriteltiin. Ehdin vielä tehdä muutamat joulukortit kuopuksen päiväuniaikaan. Tarvikkeina oli vain valmiita korttipohjia, koristeteippejä ja tarroja. Valmista tuli pikaisesti. Kokeilimme viikonloppuna myös uutta reseptiä. Monessa blogissa on tehty jo ikuisuuden nachovuokaa ja mekin päätimme vihdoin kokeilla. Oli kyllä ihan herkullista ja vähän jotakin uutta ja erilaista.

Tänään on olo ollut hieman heikko. En tiedä onko syynä eilinen rehkiminen vai ottamani rautatabletti. Päähän koskee ja olen pahoinvoiva. Huomenna olisi edessä neuvola. Tämä viikko menee kuitenkin kuin siivillä. Lauantaina lähdemme aamupäivästä mieheni kanssa Helsinkiin viettämään hieman laatuaikaa. Hoidamme joulupukin hommat kuntoon, syömme hyvin, fiilistelemme toistemme seuraa ja nukumme hyvin. Voitte kuvitella miten kovasti odotan tuota pientä taukoa tutusta arjesta. Tästä tulikin nyt pitkästä aikaa tämmöinen kuulumispostaus. Näitä löytyy blogista kenties liian vähän.

Hurjan moni osallistui arvontaan. Kaunis kiitos ihan jokaiselle! Onnea Sunday! Onnetar suosi sinua tällä kertaa! Laitan sinulle tulemaan sähköpostia. Tällä viikolla blogissa pyörähtää käyntiin vielä uusi ihastuttava arvonta. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoinen keli kuvissa. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sattui nätti päivä kohdalle. Nyt onkin sitten ollut taas pilvisempää. Ihanasti toki satoi eilen lunta. Ihanaa viikkoa myös sinulle! Ja tällä viikolla kannattaa blogissa poiketa osallistumassa uuteen arvontaan!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.