perjantai 10. helmikuuta 2017

Vanhan kirjan tuunaus vol 4 - Sisustusinspiraatio


Tällä kertaa päätin täyttää muutaman aukeaman vanhasta kirjasta sisustuskuvilla. Sisustaminen pyörii jo mielessä, vaikka välissä onkin vielä remontti. On kuitenkin todella rentouttavaa puuhaa napsia lehdistä itseä miellyttäviä kuvia ja liimailla niitä kirjaan. Näin eivät ajatukset ja ideat pääse unohtumaan. Minulla on usein tapana ottaa talteen kivoja kuvia. Säilön niitä vanhassa peltirasiassa ja sitten oikean hetken tullen otan ne esille ja käyn läpi.


Kuvista on helppo ottaa mallia esimerkiksi värimaailman suhteen. Olen aina itse ollut hieman epävarma väreistä. Osaanko yhdistellä niitä oikein. Apukuvan avulla on helpompi rakentaa silmää miellyttävä huone. Tosin meidän talo on vähän sekoitus sitä ja tätä. Varmasti moni meidän talossa vieraileva ajattelee, että asukkaat eivät ole oikein osanneet päättää omaa tyyliään. Onko se värikäs vai mustavalkoinen, runsas vai karsittu, moderni vai mummola. Meillä tunnelma hieman vaihtuu riippuen siitä missä talon huoneessa kulloinkin sattuu olemaan.


Olisi hienoa, jos osaisi rakentaa kauniin ja ehyen kokonaisuuden. Pelkään pahoin, että minulla ei ole siihen tarpeeksi kurinalaisuutta. Lapsetkin tuovat sisustukseen sen oman lisämausteensa. Olkoon siis jatkossakin kotimme vähän heikun ja keikun. Tällä hetkellä olohuoneesta löytyy lasten vilteistä, tyynyistä ja nojatuoleista kasaama maja. Tämä talo on kuitenkin koti isolla K:lla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.