sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Oma piilopaikka on jokaisen lapsen unelma!


Meillä on ollut jo pitkään lapsilla päällä melkoinen majan rakennus innostus. Vilttejä, tyynyjä ja täkkejä on kasattu olohuoneen lepotuolien päälle ja tehty jos millaisia virityksiä. Usein ovat majat sortuneet kesken leikin ja harmistus on ollut suuri. Äitiä ja isää on kutsuttu korjaamaan sortunutta rakennelmaa. Ikävintä tietysti on ollut, että maja tulee välillä purkaa pois. Keskellä olohuonetta rötköttävä hökötys ei ole se kaikista kivoin sisustuselementti. Tämä kaikki kuulostaa teistä varmasti kovin tutulle.Ihanaa, että lähes kaikkiin ongelmiin on olemassa jokin loistava ratkaisu. EK for kids design
mallistosta löytyy, mitä herkullisin Piilopaikka-Tiipii. Ilokseni sain tehdä yhteistyötä Emilia Kareninan kanssa ja meidän remontoituun vinttiin löysi tiensä musta Tiipii. Voitte kuvitella lasten riemun. Heistä äiti on muuttunut yllättäen melkoisen hauskaksi tyypiksi. Tiipiin sisään laitoimme yhdessä pikkuisia mattoja ja muutamia tyynyjä, jotta leikki sujuisi mukavammin. Tiipiiseen saivat kutsun moni talon mömmyköistä ja taskulamppu piti myös ehdottomasti saada leikkiin mukaan. Talon väki on ollut melkoisessa flunssassa jo toista viikkoa ja tiipiissä on pidetty myös rauhallisia lukuhetkiä. Kuopus tykkää ihan vain loikoilla viltin kanssa ja leikkiä nukkuvaa. Parasta tietysti on, että leikkiminen on turvallista! Tiipii seisoo tukevasti paikoillaan ja leikkiä ei tarvitse korjata pois. Me vanhemmat olemme myös iloisia siitä, että olohuoneen lepotuoleissa saa istua rauhassa ja Tiipii on ilo silmälle.Teltan halkaisija on 100 cm, joten tilaa on kivasti talon kahdelle leikkijälle. Kankaana on vahva 100% puuvillacanvas, joka on myös helppo puhdistaa kostealla liinalla. Kangas kestää myös hellän konepesun. Tiipiitä koristavat kauniit käsinpainetut valkoiset sadepisarat. Korkeutta Tiipiillä on 160 cm. Puiset kepit ovat 175 cm pitkät ja ne on solmittu yhteen nahkanauhalla.

Tutustu ihmeessä koko verkkokaupan valikoimaan! Tarjolla on hurmaavia tuotteita vaativaankiin makuun. Tuotteista innostuvat takuulla niin lapset kuin aikuisetkin. Tuotteissa moderni, skandinaavinen muotokieli ja toiminnallisuus yhdistyvät kekseliäisyyteen ja hauskuuteen!! Tuotteet valmistetaan Suomessa ja pyritään suunnittelemaan siten, ettei tuotteista synny juurikaan hukkaa.

PS: Käykää ihmeessä myös kurkistamassa Ek for kids:n toteuttama lastentarvikeliike Ipanaisen uusi leikkipiste Helsingissä!

Yhteistyössä Always somewhere else ja EK for kids

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.