maanantai 27. maaliskuuta 2017

Vauva on kohta täällä - Viimeiset valmistelut


Tänään olen pessyt, silittänyt ja järjestänyt paikoilleen viimeisiä vauvanvaatteita, pyyhkeitä, harsoliinoja, lakanoita ja pussilakanoita. Eilen koottuun uuteen pinnasänkyyn petasin Anne & Mikael pussilakana setin. Pussilakanan kaunis harmaa kuosi miellytti silmääni heti. Vauvan sukupuolen ollessa meille täysi yllätys olemme hankkineet paljon neutraalin värisiä tekstiilejä ja vaatteita.
Pussilakanan koko sopii pinnasänkyyn ja äitiyspakkauksen mukana tulevaan täkkiin (85 x 125 cm). Materiaalina on 100% puuvilla. Uusi kotimainen merkki vaikuttaa todella mielenkiintoiselle ja povaankin siitä uutta suosikkia moneen lastenhuoneeseen. Kuosit ovat kauniita ja hinta asetettu varsin kohdalleen. Merkiltä on saatavana myös mm. hoitoalustoja, imetystyynyjä, vauvapesiä ja reunapehmusteita.

Kassi laitokselle on myös pakattu valmiiksi. Olen varannut pientä purtavaa ja juotavaa itselleni. Villasukat. Hygieniatarvikkeet. Vaihtovaatteet. Kännykälle laturin. Vauvalle olen pakannut mukaan unirievun, puhdistuspyyhkeitä, perusvoidetta ja tutin sekä kotiutumisvaatteet. Kaikki alkaa olla valmista. Tänään vielä viimeisiin verikokeisiin ja sen jälkeen toivottavasti muutama päivä lepoa ja sitten onkin H-hetki käsillä.

Yhteistyössä Always somewhere else ja StarKids Lastentarvike

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.