maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tyylikkäät vaatteet odotus- ja imetysajalle


Odotus on ihanaa aikaa. Vaihtuva vaatekoko luo kuitenkin omat haasteensa pukeutumiseen. Viikonloppuna tiemme vei Helsinkiin pienoiselle minilomalle. Päätin jättää suosiolla kotiin mieheni flanellipaidat ja pukea päälleni jotakin kaunista. Oma mielikin piristyi, kun sain panostaa pitkästä aikaa omaan ulkonäkööni. Kotona tuntuu olevan aina liian kiire ja muiden tarpeet ja asiat ampaisevat aina listan kärkeen. Oma ulkonäkö ei ole se ykkösjuttu. Välillä peilistä kurkistaa melkoinen peikko, jonka kasvoilla ei näy paljon puhuttua raskauden hehkua. Reissun ja viikonlopun kunniaksi päätin kunnostautua.
 
Mammas.fi verkkokaupan valikoimista löysin itselleni aivan ihastuttavia vaatteita. On hienoa voida ajatella, että odotuksen tässä vaiheessa voin vielä näyttää ihan hyvälle. Löytää vaatteita, joissa on hyvä olla ja joiden tyyli sopii juuri minun makuuni. Vaatteiden materiaalit tuntuivat päällä todella mukaville ja pehmeille. Parasta on, että kaikki vaatteet soveltuvat odotuksen jälkeen vielä imetysvaatteiksi! Vaatteiden värimaailma noudatti minulle tuttuja sävyjä: mustavalkoista, harmaata ja tummansinistä. Yksiväristä ja raitaa. Lisäväriä vaatteisiin sai mukavasti näyttävillä By Pinja Imetyskoruilla. Arjen keskellä on ole ehtinyt ottaa vielä yhtää kuvaa kasvavasta masustani. Korjasimme asian miniloman aikana. Tässä minä siis olen viimeisilläni. Alekoodilla kevät2017 saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Mammas.fi verkkokaupasta!

Kaikissa kuvissa jalassani on erittäin mukavat Boob Once On Never Off Leggingsit.


Boob imetys-ja äitiysmekko B-Warmer Dress


Langa Nell äitiys- ja imetysmekko


Imetys- ja äitiystoppi Mamalicious

Yhteistyössä Always somewhere else ja Mammas.fi

4 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! :) ja mallikin niin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteista täytyy kyllä sanoa, että ovat pääällä aivan ihanan tuntuisia. Ei kiristä. Suloisen pehmeää materiaalia. Ja aivan mieletöntä, että mahdun niihin nyt ja voin käyttää vaatteita vielä imetysajankin. Malli on hieman tottumaton kuvaukseen. Kamala miten voi jännittää asukuvia ihan hirmuisesti.

      Poista
  2. Oi ompa mukavan näköisiä vaatteita :) Mie en ole vielä hankkinut mammavaatteita,kohta varmaan pakko kun pötsi on kasvanut enemmä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Ja onnittelut vielä kerran koko teidän perheelle. Onnellista odotusta! Minulla onkin jäljellä enää 14 päivää. Hui, sentään. Kohta saan vauvan syliin. Onneksi vaatteista on iloa vielä pitkään.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.