sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Pikkuinen vauhtihirmu - Potkupyöräilyn opettelu


Kaksi viikkoa on Pikku Herra jaksanut kertoa jokaiselle taloon saapuneelle vieraalle, kuinka hänelle on tulossa ihan oma potkupyörä. Nukkumaan mennessä myös päivän viimeiset ajatukset ovat liikkuneet potkupyörän ympärillä. Perjantaina paketti haettiin postista kotiin ja potkupyörä laitettiin valmiiksi menokuntoon seuraavaa päivää varten. Koko perjantai-illan Pikku Herra kulki sisällä kypärä päässään. Kyllä meitä hieman hymyilytti pojan innostus ja riemu. Onhan se varmasti aivan upeaa, että vihdoinkin saa ihan oman menopelin, kun on pitkään katsonut sivusta isosiskon pyöräilyä.

Pukyn valmistamat potkupyörät ovat saavuttaneet hurjan suosion. Suuren kiinnostuksen ymmärtää. Potkupyörä on mainio ensiaskel, joka valmentaa polkupyöräilyyn. Tasapainon löytäminen on pyöräillessä varmasti helpompaa, kun on saanut siihen tuntumaa jo potkupyörän kanssa. Meille kotiutui Pikkufillari.fi:n kokoelmista tosiaan Puky LR M-malli. Matalan painopisteen ansiosta potkypyörä on helposti hallittavissa. Sivustolta löytyy runsaasti apua ja vinkkejä oikean pyöräkoon valitsemiseen. Lisäksi samasta paikasta saa kätevästi pyöräilykypärät ja muut varusteet.


Potkupyörässä on tukeva ohjaustanko, josta pieni potkuttelija saa hyvän otteen. Paljon kehuja saa myös todella laadukas pyöräilykypärä. Hauskan ulkomuotonsa lisäksi kypärä istuu Pikku Herran päähän täydellisesti. Kypärän kiinnitys ja pehmukkeet ovat täydelliset. Olemme ostaneet esikoisellemme pyöräilykypäröitä jo useampia, joten vertailupohjaa löytyy. Uuden taidon oppiminen on hauskaa ja haastavaa. Isän kanssa on ollut turvallista opetella potkuttelua ihan rauhassa. Välillä tulee Pikku Herralle väsymys kesken puuhien ja silloin voi isä ottaa potkupyörän kätevästi kannettavakseen kantohihnan avulla. Meillä on kesä täynnä vauhdin hurmaa!!Yhteistyössä Always somewhere else ja Pikkufillari.fi

2 kommenttia:

  1. No kyllä on pikkumiehellä nyt hieno fillari! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä. Vauhdin hurmosta on ollut kyllä kiva katsella. Ja onhan se myös tuollainen itsenäistymisen askel. Omat pyörät alla. Eikös?

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.