torstai 22. kesäkuuta 2017

Tunnelmalliset teekutsut pihamaalla

 

Keväiset ristiäiset saivat öljyämään puutarhakalusteet ja istuttamaan orvokit amppeleihin muita vuosia aikaisemmin. Pihan pienet kunnostustyöt aloitettiin myös jo alkukesästä. Pihan herätessä eloon olemme viettäneet lasten kanssa paljon aikaa ulkosalla. Pihapelit on kaivettu varastosta, leikkimökki siivottu ja järjestetty. Leikkimökki on kuumalla ilmalla välillä turhan pieni ja ahdistava leikkejä varten. Leikkimökin suojiin on kyllä mukava mennä pitelemään sadetta. Hauskasti joskus osuu kohdalle niitä muutaman sekunnin kestäviä kesäkuuroja.



Pihaan on löytänyt tiensä monen vuoden haaveilun jälkeen myös pihakeinu. Keinu saapui kotiovelle lavan päällä. Sanoinkin heti miehelleni, että lava tulee laittaa varmaan talteen. Lavan päällä on lapsista kiva istua ja leikkiä. Lava estää kyllä mukavasti räsymattoa kastumasta, jos ruohikolla on jäljellä vielä aavistus aamukastetta. Lavan reunat ja naulan paikat on kuitenkin syytä tarkistaa hyvin, että ne eivät aiheuta leikkiessä haavoja!

Lava on toiminut meillä pienenä esiintymislavana ja teekutsujen näyttämönä. Teekutsuja varten pitää tietysti olla astiasto ja tarjottavaa. Teekannua ja kuppisettiä koristava hiirulainen on kyllä äidistäkin melkoisen söpö! Kauniin roosan väriset kivikeramiikka astiat kestävät kuusivuotiaan leikeissä jo ehjinä. Lavan päällä on myös hauska tehdä palapelejä ja muita puuhasteluja. Perheen Pikku Herrakin kasaa mielellään kuutiopalapelejä. Millaisia pihaleikkejä teidän pihallanne leikitään?



Yhteistyössä Always somewhere else ja Minime.fi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.