perjantai 23. kesäkuuta 2017

Somat kirpputorilöydöt


Tässä se on postaus, joka on pitkään lojunut arkistossa. Laitetaan siis vihdoin julkaisuun nämä äidinkin mielestä ihanat söpöliinit. Löysin nämä somat minimaailmat läheiseltä kirpputorilta. Kerran olen törmännyt kyseisiin pieniin taloihin ja niiden asukkaisiin Instagramin puolella. En tiedä mitä sarjaa nämä kyseiset lelut ovat. Oletko sinä leikkinyt pienenä kyseisillä leluilla? Kirpputorilta kotiutui tosiaan pussi, joka sisälsi nämä kaksi asumusta, jotka ovat ilmeisesti kahvila ja kauppa. Pussissa oli mukana myös erä sekalaisia tavaroita. Osa tavaroista kuuluu ilmeisesti koulurakennukseen ja kauneussalonkiin. Olisi kyllä mukavaa saada kokonainen pikkuinen kylä kasaan.

Meidän Neiti Pippuri tykkää kovasti leikkiä näillä leluilla. Ja ovathan nämä myös sisustuksellisesti kiva pitää hyllyn päällä esillä. Löytöjen tekeminen on kyllä todella hauskaa. Koskaan ei voi tietää, mitä hauskaa eteen tupsahtaa. Tavaroiden karsimisen myötä olen kyllä tullut tarkemmaksi sen suhteen, mitä kirpputorilta kotiutan. Monet kauniit peltipurkit, ristipistotaulut ja retro tekstiilit ovat jääneet muiden löytäjien käsiin. Monta kertaa olen kävellyt kirpputorin läpi ja jättänyt ostokset kokonaan tekemättä. Ihmettelen tätä muutosta itsekin. Onko teille muille käynyt samoin?

5 kommenttia:

 1. Minä olen muistavinani nuo lelut hämärästi vuosien takaa, tai muistan ainakin samankaltaiset. En kyllä muista mitä sarjaa ne ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teeny weeny families on niiden nimi. Arvoitus ratkaistu. Kiitos Camilla ja Tiia! Nyt täytyy toivoa, että löytäisin näitä lisää.

   Poista
 2. Mulla on nämä omaista lapsuuden leikeistä tallessa ja vajaa neljävee rakastaa niitä kovasti! Kuusi taloa perheineen taitaa löytyä. Aina välillä tulee kirppiksillä vastaan mutta usein ilman asukkaita :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet tavarat häviävät varmasti lasten leikeissä ensimmäisenä. Oli kyllä melkoinen onni löytää tuonkin verran pikkutavaroita. Ja kivempihan sitä on leikkiä, kun on kalusteita ja asukkaita. Jotenkin todella kiehtovia leluja kyllä. Hyvää kesän jatkoa sinulle!

   Poista
 3. Teeny Weeny Families, 90-luvulta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.