lauantai 24. kesäkuuta 2017

Makuuhuoneen uudet tuulet - Harmaata ja pinkkiä


Eniten meidän talossa on käytetty aikaa lastenhuoneiden sisustamiseen. Selvästi huonommalle huomiolle on jäänyt vanhempien makuuhuone. Saatuani tilaisuuden tehdä yhteistyötä Cellbes:n kanssa päätin hieman päivittää makuuhuoneen ilmettä. Makuuhuoneemme seinät ovat vaaleanharmaat ja muuten huoneessa on mustavalkoinen väritys. Päätin valita rohkeasti pinkit pussilakanat piristämään huonetta. Tämän verran pinkkiä saa sietää myös perheen mies. Meillä nukutaan monta tyynyä pään alla, joten päädyin hankkimaan vielä toisen setin tyynyliinoja. Harmaa ja pinkki sopivat kyllä kauniisti yhteen.


Vaihtoon meni myös makuuhuoneen vanha matto. Uusi matto noudattaa huoneen tuttua mustavalkoista värimaailmaa. Vanha yöpöytäkin piristyi mukavasti uusien tekstiilien ansiosta.


Koristetyynyjä ei voi olla koskaan liikaa. Harmaan huovan kaveriksi valitsin vielä puuvillapuolipanamasta tehdyt "Enjoy today" ja "Fly me to the moon" koristetyynyt. Kätevästi samasta paikasta sai hankittua myös edulliset sisätyynyt. Monesti on käynyt niin, että olen innolla hankkinut uudet koristetyynyt ja sitten ne ovat jääneet pitkäksi aikaa lojumaan, kun en ole saanut hankituksi niihin sopivia sisätyynyjä. Kuulostaako tutulle?


Olen nähnyt monissa sisustuslehdissä ja blogeissa vaaterekkejä vanhempien makuuhuoneessa ja mietin pitäisikö sellainen hankkia myös meille. Lähes kaikki vaatteeni ovat mustavalkoisia, joten ne sopisivat mukavasti sisustukseen. Tämänkin kauniin mekon saisi vaaterekissä kivasti esille. Eihän ihan kaikkea tarvitse piilottaa komeroihin. Onko teillä vaaterekki makuuhuoneessa? Onko ratkaisu ollut toimiva? 


Pienen muutoksen myötä on kiva pujahtaa vastapestyihin ja mankeloituihin petivaatteisiin. Koko talossa mennään, niin lasten ehdoilla, että välillä sitä unohtaa, että aikuisetkin tarvitsevat ja ansaitsevat oman viihtyisän tilansa. Ajattelin vielä etsiä tilaan, jonkin omaa silmää miellyttävän julisteen. Yksi ehdokas on jo mielessä.
Yhteistyössä Always somewhere else ja Celbes

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.