keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Maitokahvimedia - Uusi luku

 

Tänään ollaan tässä. Paljastusten äärellä. Ylpeydellä liitän Maitokahvimedian logon blogini sivupalkkiin kuin kunniamerkin. Tämän eteen olemme tehneet lukemattomia työtunteja yhdessä Agun ja Jennin kanssa. Tätä matkaa on vaikea pukea sanoiksi. Tiivistää näitä mielessä risteileviä ajatuksia ja fiiliksiä. Kevääseen ja kesään on mahtunut iso nippu onnistumisia, erehdyksiä, kompromisseja, raakaa työtä, iloa, kiitollisuutta ja unelmien perässä juoksemista. Kaikki on koottu pala palalta. Rakkaudella. Sinulle.

Bloggaaminen on ollut osa elämääni jo vuosia. Ihana, hassu, raivostuttavan omapäinen matkakumppani. Vuosia sitten kesäjuhlissa puhuimme kollegoiden kesken, kuinka bloggaria voi aidosti ymmärtää vain toinen bloggari. Tuossa lauseessa piilee palanen totuutta. Kiitän puolisoani siitä, että hän suo minulle tukensa, vaikka tämä hullutus saa välillä elämämme sekaisin. Kirjoittaminen on minulle tärkeää. Sanat eivät ole minulle vain sanoja. Blogi on minulle tie ulos tästä talosta, pihapiiristä, tutuista kortteleista ja kotikaupungista.

Miksi lähteä perustamaan uutta blogiyhteisöä? Syitä on lukuisia. Me halusimme vilpittömästi luoda jotakin uutta ja erilaista. Elävän ja hengittävän yhteisön, jolla olisi sydän paikallaan. Meidän aikomuksemme on olla sinua varten. Tiedän, että lupauksen lunastaminen kysyy työtä. Pyrimme jakamaan iloa, vertaistukea ja ihan konkreettistakin apua. Lisäksi lupaamme antaa huomiota pienille blogeille, jotka ansaitsevat tulla nähdyksi ja luetuksi. Me luomme katseemme myös ympäröivään maailmaan ja haluamme jakaa ja tukea myös muiden ideoita.

Maitokahvimedia koostuu toistaiseksi kolmesta blogista. Olemme tarkoituksella hieman erilaisia, vaikka samankaltaisuuksiakin löytyy. Uskon, että täydennämme toisiamme ja muodostamme hyvän tiimin, jolla viedä toimintaa eteenpäin. Alkamassa on uusi luku. Kirjaimista muodostuu sanoja. Sanoista muodostuu lauseita. Lauseista syntyy virkkeitä. Virkkeistä syntyy kappaleita. Tarina jatkuu. Omalta osaltani omistan tämän alun perheelleni ja rakkailleni. Täällä ja tähdissä.

Maitokahvimedian sivusto aukeaa lähipäivinä. Seuraa rummutusta yhteisön eri some-kanavilla. Löydät meidät Twitteristä, Facebookista ja Instagramista. Lopuksi ISO KIITOS onnistuneesta logosta Tiia ja Markus Hakalalle.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.