sunnuntai 1. lokakuuta 2017

#slowmorning - Paras omenapiirakka


Pihapiirin vanhat omenapuut jaksavat tehdä meille satoa lähes, joka vuosi. Tänä vuonna omenoita on tullut ihan kohtalaisesti. Olemme paistelleet uunissa omena kaurapaistosta, sekä tietysti myös omenapiirakkaa. Erilaisia piirakkareseptejä löytyykin netistä melkoisesti. Minä tein tällä kertaa omenapiirakan uudella reseptillä. Kaikkien kehuma omenapiirakka on melkoisen maukas. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Meidän talossa on ikuinen taistelu sen suhteen onko omenapiirakka parasta pullataikinaan vai murutaikinaan tehtynä. Mitä mieltä te olette?

Tänään havahduin pihamaalla siihen, että syksy on ehtinyt jo pitkälle. Ajattelin kerätä sisälle muutaman kauniin puunoksan koristeeksi, mutta sade oli kastellut kaiken. Tuli hetkeksi hieman alakuloinen fiilis. Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Vuodenajat seuraavat toisiaan.2 kommenttia:

 1. Siinä olet kyllä oikeassa, että vuodet vaan vierivät ja vuodenajat vilisevät ohi silmien. Se on jotenkin tosi pelottavaakin.
  Me keiteltiin eilen omenahilloa, vitsi se on hyvää esim mannapuuron päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ihanat mummot keräävät osan omenoista ja keittävät hilloa. Toimittavat sitten kotiovelle valmiina. Hih. Kiitos mummot!! Ihanaa viikkoa sinulle Nanni!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.