maanantai 26. maaliskuuta 2018

Makuuhuoneen piensisustus


Onko teillä kuinka paljon piensisustustavaraa makuuhuoneessa? Millaisia tavaroita teiltä löytyy? Makuuhuoneet tuntuvat jakautuvat selkeästi kahteen eri tyyliin. On runsaita ja pelkistettyjä makuuhuoneita. Ennen lapsia meillä oli enemmän tavaraa makuuhuoneessa. Minun puolellani sänkyä oli tietysti iso pino kirjoja odottamassa lukuvuoroa. Siitä lähtien, kun olemme joutuneet jakamaan makuuhuoneen perheemme keskimmäisen kanssa ylimääräinen tavara on ollut siivottuna pois. Makuuhuoneesta on löytynyt vanhempien parisänky ja keskimmäisen pinnasänky, sekä punainen retrosohva. Talven aikana huone rupesi kuitenkin tuntumaan siltä, että tila oli jotenkin persoonaton ja halusin, että edes jossakin kohti taloa näkyisi se, että täällä todellakin asuu myös kaksi aikuista. Laitoimme uusiksi makuuhuoneen tekstiilit ja muutos oli hempeiden värien jälkeen todella raikas ja erilainen.


Viime kesänä hankimme huoneeseen yöpöydän. Pieni pöytä onkin ollut nyt oikein kätevä pienten asetelmien tekoon. Näin Instagramissa ihanan makuuhuoneen, jossa oli suuret lasilyhdyt. Ihastuin. Meidän makuuhuoneeseen en ihan vielä uskalla sellaisia hankkia. Lyhdyillä ja kynttilänjaloilla saa kyllä nopeasti ihanaa tunnelmaa aikaiseksi. Itse tykästyin kovasti ihanan sileään marmori-tuikkutelineeseen ja sen kaveriksi sopi hienosti moderni House Doctor:n kynttilänjalka. Toistaiseksi perheen pienet ovat jättäneet ne rauhaan. Moni varmasti kiinnittää huomiota myös makuuhuoneen piensäilytykseen. Kännykän laturit saa kätevästi piiloon kauniiseen säilytyslaatikkoon ja tapletti ja kirjat sujahtavat pärekoriin. Pienelle tarjottimelle voi kätevästi heittää käytöstä kaulakorun tai korvakorut, jotta ne eivät ehdi hukkua.

Toiselle puolelle sänkyä pinosin yöpöydäksi rennosti kaksi jakkaraa. Nappi-metallijakkara onkin aika hauska kaluste, jota voi hyödyntää mukavasti myös kodin muissakin huoneissa. Hieman vielä makuuhuoneen tavarat etsivät oikeaa paikkaansa. Minä olen vähän levoton sisustaja ja minulla on tapana siirrellä huonekaluja ja tavaroita, ehkä vähän liiankin kanssa. Usein kuitenkin vain kokeilemalla voi löytää oikean järjestyksen. Meriheinäkori kasveineen onkin ehtinyt jo seilata siellä ja täällä. Se vain näyttää jokaisessa paikassa yhtä hyvälle. Peileillä saa myös hienosti hämättyä hieman silmää. Seinäpeili heijastaa hämärään huoneeseen hieman enemmän auringonvaloa ja toimii kuin ylimääräisenä ikkunana. Onko teillä menossa kotona projekteja näin kevään lähestyessä kovaa vauhtia?Yhteistyössä Always somewhere else ja Veken Kaluste

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.