lauantai 24. maaliskuuta 2018

Lappi - Täydelliset sävyt


Kerrankin tekisi mieli vain antaa kuvien puhua puolestaan. Lappi. Upea kokemus. Huipulla näkymät ovat melkoiset. Kauniit sinisen eri sävyt leikittelevät horisontissa. Olisin voinut seisoa huipulla ikuisuuden ja vain kuvata. Luonnon kauneudessa on jotakin pysähdyttävää. Maiseman edessä seisoessa, sitä tuntee itsensä todella etuoikeutetuksi. Minä saan nähdä ja kokea tämän. Kaiken keskellä sitä tietysti tuntee itsensä kovin pieneksi. Huipulla seisoessa myös voimaantuu. Tuntuu, että kaikki mikä elää ja hengittää virtaa lävitse.

Menomatkalla näin myös yön pimeydessä ensimmäiset revontulet. Nyt tiedän, miksi ihmiset tulevat pitkien matkojen päästä niitä ihmettelemään. Tuntui aivan siltä, kun yötaivas olisi yrittänyt viestittää jotakin salaista koodia minulle. Tuskin maltan odottaa, että saan nähdä Lapin syksyn väriloisteessa. Takaisin ollaan siis menossa koko perheen voimalla vielä uudestaan ja uudestaan. Nyt ei enää edes pitkä ajomatka huolestuta, kun takana on onnistunut reissu. Voin vain todeta, että kyllä meillä on reippaita lapsia. Kerrankin osasin itsekin ottaa rennosti ja vain nauttia matkasta. Ei turhia tiukkoja ohjelmia, vaan etenemistä täysin fiiliksen mukaan. Siinä onkin onnistuneen reissun resepti.


2 kommenttia:

  1. Aivan upeat maisemat! Lapissa on kyllä upeaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös. Reissu oli meille perheenä ihan ensimmäinen ja vähän jännitti pitkä automatka, mutta kaikki meni todella hyvin. Vuoden päästä olisi kyllä ihana päästä taas pitkästä aikaa laskettelemaan.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.