torstai 26. huhtikuuta 2018

Uusi rutiini päivään


Tässä elämänvaiheessa, jossa kiire näyttelee suurinta pääosaa on helppo unohtaa itsensä täydellisesti. Uusien tuotteiden pariin on suorastaan turhan työlästä etsiytyä. Purkit ja purnukat pysyvät vuodesta toiseen samoina. Sehän ei tarkoita välttämätä sitä, että olisin löytänyt omat luottotuotteeni, vaan pikemminkin en vain jaksa lähteä etsimään ja kokeilemaan uusia ehdokkaita. Ainut piirre, joka katkaisee tämän kaltaisen ajattelun on puhdas uteliaisuus. Jo pidemmän aikaa eri blogeissa ja Instagramissaa on tullut vastaan aktiivihiili tuotteet. Olen miettinyt millaisia ne oikein ovat ja syntyykö niillä tuloksia. Saatuani tilaisuuden lähteä testaamaan näitä suunhoitotuotteita olin, niin mukana.

Georganics hammastahna jännitti minua eniten. Miltä se musta mönjä oikein maistuu. Voiko sitä todella laittaa suuhun ja mitä sitten tapahtuu. Parin kerran jälkeen makuun ja koostumukseen tottui. Harjauksen lomassa sitä tietysti töllötteli itseään peilistä ja yritti virnistellä. Hammastahna siis puhdistaa ja auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista (hieno sana). Hammastahna sisältää mm. kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja piidioksidia. Tuote ei sisällä fluoria. Todistetusti tuote tehosi, koska mieheni kehui hymyäni.


Hammastahnaa hivenen haastavampi kokemus oli kookosöljyn purskuttelu. Harjoituksen jälkeen toki selvisin siitäkin. Vaikea selittää, mikä siinä nyt sitten oli. Öljy tuntui vain hassulle suussa ja sitä oli aluksi vähän vaikea purskutella. Iso plussa kuitenkin siitä, että purskuttelun jälkeen ei tullut samanlaista irvistystä, minkä tavallinen vahvan makuinen suuvesi saa usein aikaan. Pulling edistää suun terveyttä. Antibakteerinen kookosöljy puhdistaa suun ja poskiontelot.

Hammaslanka olikin sitten jo ihan helppo juttu. Erityinen kiitos lähtee hammaslangan kestävyydestä. Minulla on todella ahtaat hammasvälit (varmasti tämä on teille uutta tietoa) ja perinteiset langat usein rikkoutuvat käytössäni. Georganics:n hammaslanka kesti hienosti. Näiden kolmen tuotteen ansiosta suuni ja hampaani voivat paremmin. Olen oikein mielissäni, että uteliaisuuteni heräsi ja lähdin kokeilemaan. Aika hienoa on myös se, että tuotteet pakataan lasipurkkeihin, jotka ovat kierrätettäviä!! Heräsikö sinun kiinnostuksesi?
Yhteistyössä Always somewhere else ja NHS -Nordic Health Systems

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.