lauantai 28. huhtikuuta 2018

Pyykillä Mummin kanssa


Pakko avatua teille uudesta kokeilustani. Minä testasin elämäni ensimmäistä kertaa nettikirpputoria. En ole koskaan osannut ostaa mitään Facebook-ryhmien kautta. En tee koskaan vaatelöytöjä tavallisilta kirpputoreilta. Nyt teinkin sitten löytöjä oikein urakalla. On niin helppoa rajata oikea koko/väri ja hinta. Olen oikein tyytyväinen saaliiseeni. Jos tämä juttu kiinnostaa teitä enemmänkin, niin huutakaa hep kommenteissa, niin esittelen löytöjäni tarkemmin. Vaatteet tulivat siis kätevästi postin kautta kotiin ja edessä olikin sitten pyykkipäivä. Tyylilleni uskollisena ostin kuitenkin kaikki vaatteet suunnilleen samaa sävyä, joten selvisin parilla koneellisella. Sattumalta sain juuri sopivasti testiin muutamia Mummi ja minä- tuotteita ja päätin niitä kokeilla samassa syssyssä.Minä olen aina tykännyt Mummi ja minä tuotteista. Pitkään blogia seuranneet saattavat muistaakin, että näitä ihania tuotteita on vilahtanut blogissa kerran aikaisemminkin. Silloin talossa tuoksui polkkakarkki nyt ihana kirpsakka sitruunasooda. Mummi ja minä-sarja on saanut täydennöstä pyykinpesuaineesta ja pyykkietiikasta. Jipii!! Uudet tuotteet tekivät kyllä pyykkihommista paljon hauskempaa. Minä olen kovin tuoksuherkkää tyyppiä. Tuoksut jakautuvat minulla ehdottomasti kahteen ryhmään: kyllä ja ei. Raikkaille tuoksuille nousee ehdotomasti peukku. Rakastan sitrushedelmiä noin muutenkin melkoisesti. Kirpsakkuus on hyvästä...kotimaisuus, turvallisuus, ekologisuus ja se, että tuotteita ei testata eläinkokein on taas ihan superia.

Kyllä jäi jotenkun hyvä fiilis ostoksista ja pyykkipäivästä. Molemmissa tapauksissa tehtiin luonnolle ystävällinen teko. Ei ostettu uutta, vaan käytettyä ja pestiin vaatteet vielä ympäristölle ystävällisillä tuotteilla. Pienet teot todella merkitsevät. Minulle jäi vähän semmoinen kutina, että tämä voisi todellakin jatkua näin. En tykkää juosta kivijalkakaupoissa. Perinteisistä nettiputiikeista löydän harvoin mitään kiinnostavaa. En ole valmis maksamaan älyttömiä summia vaatteista, ellei ne ole kotimaista tuotantoa. Voisin todellakin miettiä millä aineilla pesen perheeni pyykit. Fakta on kuitenkin se, että kone pyörii ahkerasti päivittäin. Voisin kiinnittää enemmän huomiota myös oikeaan annosteluun. 500 ml pullo riittää 16 pesukertaan (0,5 dl 5-6 kg:lle pyykkiä). Millaisia pieniä tekoja sinä olisit valmis tekemään? 


PS: Kyllähän sitä aina niin ihanaa polkkakarkkia sai myös suihkutella. Tällä kertaa saniteettitiloissa. Nämä tuotteet vaan saavat hyvälle tuulelle. Minä haaveilen vielä omasta kodinhoitohuoneesta, jossa voin kuunnella musiikkia ja tehdä hommia. Kenties juoda kupin kahvia ja viikkailla pyykkejä. Järjestellä kaikki söpöt pullot hyllylle viherkasvien sekaan. Asettaa vanhat Riihimäen lasin tölkit esille värikkäine pyykkipoikineen. Joskus vielä?

Yhteistyössä Always somewhere else ja (ihana) Mummi ja minä

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.