torstai 14. kesäkuuta 2018

#mkm1v - Puutarhajuhlat


Paras mahdollinen aloitus kesälle on puutarhajuhlat. Ihanat juhlat vailla turhaa pönötystä ja muodollisuuksia. Meidän juhlissa mentiin ehdottomasti rentous edellä. Ajatella, että Maitokahvimedia täytti jo kokonaisen vuoden! Aika on mennyt, niin hurjaa vauhtia eteenpäin. Meillä on ollut paljon hauskoja hetkiä yhdessä, mutta myös hetkiä, jolloin oman elämän ja yhteisön asioiden yhdistäminen on ollut haasteellista. Rehellisesti voi sanoa, että me olimme juhlamme ansainneeet. Nostimme maljaa lukemattomille työtunneille ja omistautumiselle lajia kohtaan. Blogisiskoille. AguNooraCamillaHenna ja Saara lämmin kiitos teille jokaiselle yhteisön eteen tekemästänne työstä ja ystävyydestä.


Meillä oli aika selvät sävelet juhlien järjestelyjen suhteen. Luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa on aina levollista tehdä yhdessä tapahtumaa todeksi. Tunnetusti juhlapäivänä on usein varsin kiirettä, joten oli todella kätevää saada toimitukset suoraan kotiovelle. Kauppahalli24 toimittikin melkoisen määrän netin kautta tehtyjä ostoksia juhlapaikalle. Hieman harmittaa, että en itse asusta jakelualueella eli Uudellamaalla. Kokosimme salaattibuffetin melkoisen nopeasti. Uskon, että jokaiselle kutsuvieraalle oli taatusti jotakin mieleistä tarjolla. Salaattibuffetin jälkeen sai vapaasti herkutella Maxikarkin makeisilla. Tarjolla oli tikkareita, patukoita, salmiakkia, lakuja, suklaata, hedelmäkarkkeja eli siis, vaikka ja mitä. Illan aikana sai myös vapaasti nauttia runsaasta juomatarjoilusta. Yalumban Yseries maistui mainiosti kukkakupeista nautittuna. Oluen ystäviä oli myös muistettu ja maistelussa oli Maku Brewingin oluita. Toki juhlissamme oli myös alkoholiton vaihtoehto. Raikastamon omena- ja greippimehuja oli hauska juoda pillillä. Sopivan suloista eikö?


Yours Mine Designin kauniit kattaustarvikkeet olivat juhlissa ilo silmälle. Ripaus kultaa sopi meidän juhliin enemmän kuin hyvin. Tyylistä ei todellakaan tarvinnut tinkiä hitustakaan ja juhlien jälkeen siivoaminen oli helppoa ja nopeaa.
Minulla on ollut jo vuosia tapana sanoa, että elämässä pitää olla säihkettä ja kaikki sateenkaaren värit. Ihan me tavallisetkin tuppuraiset ansaitsemme päiviimme kimallusta. Olin pakahtua onnesta kohdatessani Glitternistit ensimmäistä kertaa Instagramin kuvavirrassa. Olinkin aivan super innoissani, kun saimme tyttöjen kanssa sonnustautua kimalteeseen. Juhlahumu vain yltyi säihkeestä. Kimalteet kasvoissa olikin hyvä kuunnella illan esiintyjää. Aina yhtä hurmaava ja taitava Antti Who nostatti tunnelman ihan pilviin. Mies, kitara ja ääni. Mahtavaa.Perinteitä kunniottaen illan aikana kisailtiin myös bingon merkeissä. Hauskoina palkintoina oli mm. eri kokoisia kastelukannuja. Juhlien jälkeen olikin hauska katsella vieraita, jotka poistuivat paikalta Goodie Bag toisessa kädessä ja kastelukannu toisessa. Kunnes taas kohdataan. Maitokahvimedian kautta olen saanut tavata paljon uusia ihmisiä. Osan kanssa tiet risteytyvät vain hetkeksi ja toiset taas tulevat jäädäkseen. Olen todella kiitollinen kaikesta hyvästä, jota yhteisö on elämääni tuonut. On ollut myös hienoa olla jakamassa hyvää eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa. Meille tämä matka on ehdottomasti jaettu matka yhdessä yhteisön seuraajien kanssa.Plastex Finland kertoikin minulle hauskan juhlavinkin, jonka laitan nyt jakoon myös teille. Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, että kastelukannuja, joita löytyy runsaasti eri kokoja ja värejä voi loistavasti käyttää myös juhlapöydän koristeena. Kastelukannuista voi tarjoilla myös juhlajuomat.!!! Vielä on kesää jäljellä runsaasti ja aikaa kesäjuhlille.Saimme jakaa vieraillemme myös kesäkuun Bette Boxin. Kerrassaan ihastuttavia tuotteita. Boxi täynnä hemmottelua. Sujautimme kutsuvieraiden lahjakasseihin myös aivan erityisen muiston. Päivi Vesalan värityskortti toimi tällä kertaa Maitokahvimedian kiitoskorttina. Kiitoskortti on pieni, mutta tärkeä ele. Kiitos on tärkeä sana.


Maitokahvimedian Instagram-tilillä voit osallistua vielä hetken aikaa tapahtuman lahjakassin arvontaan, joka sisältää monenlaista kivaa! Onnea matkaan. Arvonta päättyy 17.6.2019 kello 24.00


Yhteistyössä Maitokahvimedia ja:0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.