tiistai 12. kesäkuuta 2018

Kesä ja puutarhajuhlat


Viime viikonloppuna juhlimme kivalla porukalla Maitokahvimedian syntymäpäiviä puutarhajuhlien merkeissä. Valmistautuminen juhlia varten alkoi jo hyvissä ajoin ja ehdimme, jopa teettää juhliin kahvia omalla etiketillä. Alusta asti ole selvää, että halusimme tällä kerralla juhlia hieman eri tavalla kuin ennen. Maitokahvimedian ensimmäiseen vuoteen on mahtunut  jo kahdet aikaisemmat juhlat: lanseerausjuhlat ja pikkujoulut. Kesän ollessa alussa puutarhajuhlat tuntuivat heti oikealle vaihtoehdolle. Aina yhtä ihana Agu lainasi meille kotiaan ja pihamaata juhlien ajaksi. Lämmin kiitos! Uskon, että juhlien pitäminen juuri kyseisessä ympäristössä antoi koko tapahtumalle aivan oman säväyksensä. Olemmehan aina halunneet korostaa yhteisössämme sitä seikkaa, että seisomme seuraajiemme kanssa täsmälleen samalla viivalla ja myötäelämme elämän nousuissa ja laskuissa. Juhlissa oli suorastaan lämpöinen tunnelma.


Mistä on ihanat puutarhajuhlat tehty? Pihapuissa roikkuvista viireistä ja pompomeista. Musiikista. Kukkasista. Iloisesta puheensorinasta ja naurusta. Herkkuja notkuvista pöydistä. Ruusukupeista ja tyylikkäistä kattauspaketeista. Ystävistä. Uusista ja vanhoista. Juhlat tuovat ihmiset yhteen.


Itselleni on äärettömän tärkeää, että jokainen kutsuvieras tuntee olonsa heti mukavaksi ja tervetulleeksi. Juhlia tehdään suurella rakkaudella ja ajatuksella. Tästä syystä myös juhlien yksityiskohtiin kiinnitetään paljon huomiota. Itse poimitut kukkaset, kaunis kattaus ja kiitoskortit kruunaavat juhlan. Sinäkin voit päästä osalliseksi juhlahumuun. Käy osallistumassa Maitokahvimedian Instagram-tilillä tapahtuman Goodie Bagin arvontaan!!


Yhteistyössä Maitokahvimedia ja Yours Mine design

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.