tiistai 24. heinäkuuta 2018

Kohti yhteistä elämystäKaupallinen yhteistyö

Muutamaan otteeseen olenkin ehtinyt blogissa mainita tulevan Unkarin reissun. Torstaina lähdemme vihdoin mieheni kanssa matkaan vuoden odotuksen jälkeen. Vuoden varrella on tullut useaankin kertaan fiiliksiä, että matka ei koita ikinä. Vielä nytkin tavaroita pakatessani olen vähän epäuskoinen. Olemmeko todella lähdössä reissuun aivan kahdestaan? Edellisen kerran olemme olleet kahdestaan matkalla reilut kahdeksan vuotta sitten. Unkari valikoitui kohdemaaksi arvatenkin siksi, että matkaamme F1 osakilpailuun. Harva tietää, että olen seurannut formuloita uskollisesti 90-luvulta lähtien. Reissu on monella tapaa merkityksellinen. Näen ensimmäistä kertaa livenä F1 sirkuksen ja on varsin upeaa päästä kannustamaan oman kotikylän poikaa. Lisäarvoa kaikelle toki antaa myös se, että pääsen jakamaan kokemuksen oman puolisoni kanssa. Ohjelma reissussa tulee olemaan aika tiukka, sillä seuraamme harjoituksia, aika-ajoja ja itse kilpailua radalla.


Matkalle otamme mukaan vain sen, minkä saamme käsimatkatavaroihin mahtumaan. Sainkin yhteistyön merkeissä reissulle mukaan aivan ideaalin kokoisen Globe Hope:n  LINDA-repun, joka on valmistettu Ruotsin armeijan laivastosäkistä. Minulla ei ole ikinä ongelmia pakkaamisen suhteen. Mieheni pakkaa jokaiseen yhteiseen reissuun aina triplasti enemmän vaatteita mukaan kuin minä. Koen oikeastaan melkoisen helpottavana seikkana sen, että otan mukaani vain sen, minkä saan reppuuni mahtumaan. Yksi vaatekerta kulkee kätevästi päällä ja loput repussa. Sää tulee olemaan Unkarissa yhtä helteinen kuin kotimaassakin. Pakkaan mukaan ohuita ja kevyitä vaatteita. Aurinkolasit ja hellehattu ovat reissussa aivan pakolliset.Uusi reppu on varmasti pitkäikäinen kumppani. Uskon, että taitamme yhdessä vielä monta reissua. Olen jo kotosalla ehtinyt testata reppua selkään ja se on minulle juuri oikean kokoinen. Reppu on myös kannettaessa erittäin miellyttävän tuntuinen. Vetoketjut ovat tukevia ja repusta löytyy monta kätevää taskua. Laadukasta työtä!! Iso plussa myös siitä, että reppu istuu aivan täydellisesti tyyliini.

GLOBE HOPE:

Since 2003
Valmistaa uniikkeja ja yksilöllisiä ekotuotteita
mm. vaatteita, laukkuja ja asusteita 
Tuotteet valmistetaan kierrätys- ja ylijäämämateriaalista
Lähituotantona
Tuotteet ovat uniikkeja, kestäviä ja pitkäikäisiä


Aivan pelkkää ihanuutta ei reissuun lähteminen ole. Tänään olen jo salaa itkenyt ensimmäiset itkuni. Lapsia tulee mieletön ikävä. Olen aina ollut vähän huono lähtemään pois kotoa. Tähän vuoteen mahtuu pari reissua. Pakotan itseni pois kotoa. Tiedän sen olevan ainut keino päästä hetkeksi omien ajatusteni pariin. Tiedän, että reissu tekee minulle hyvää, vaikka lähteminen onkin vaikeaa.

Yhteistyössä Always somewhere else ja GLOBE HOPE

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.