maanantai 31. joulukuuta 2018

Vuoden kootut postaukset


Vuoden viimeinen päivä summaa aina myös kuluneen blogivuoden. Paljon on hienoja juttuja sattunut ja tapahtunut, mutta yksi asia on ehdottomasti ylitse muiden. Kärkipaikalle ei keuli mikään yksittäinen postaus. Haluan taputtaa itseäni olalle, että kiireisestä kotimenosta huolimatta olen jaksanut paikoin raahata blogia mukanani. Olen itsepäisesti pitänyt kiinni tästä omasta pienestä harrastuksestani, vaikka arki ei juurikaan suo minulle aikaa. Tietynlainen rauha on laskeutunut tekemiseeni. Olen tehnyt ja saavuttanut sen, minkä olen tällä saralla halunnut ja nyt olen vain vapaa kirjoittamaan, mitä haluan. En tunne painetta. En seuraa tilastoja. En yritä pysyä kaiken perässä. En vertaile tekeekö, joku muu hommat paremmin. Iloitsen toki välillä omasta kehityksestäni ihan vain itsekseni. Edelleen jokainen tykkäys ja uusi seuraaja lämmittää mieltäni. Jalat ovat ihanasti maassa. Nykyinen suhtautumiseni ja tekemiseni muistuttaa minua ajasta, jolloin aloitin blogin kirjoittamisen. Ympyrä on tavallaan sulkeutunut.

Vuoden luetuimmista voi lukea viestin, että Always somewhere else on edelleen perheblogi, vaikka lifestyle onkin nostanut blogissa myös pienoisesti päätänsä. Blogin kommenttilaatikko on hiljentynyt, mutta Instagram-tili on ilahduttavan aktiivinen ja olenkin käynyt siellä monta hyvää keskustelua teidän kanssanne. Postauksia luetaan yhä, mutta kommentin jättäminen kysyy aikaa. Instagram on luonteeltaan helpompi. Minäkin ajattelen niin. Instagramin puolelle onkin eksynyt toisinaan myös syvällisiä mietelmiä. Blogi silti on ja pysyy.  Lämmin kiitos teille ihan jokaiselle yhteisestä vuodesta täällä blogissa ja Maitokahvimedian parissa.


Tuleva vuosi tuo mukanaan varmasti myös uusia tuulia tänne blogin puolelle. Olen mieltynyt tummiin kuviin ja niitä varmasti nähdään myös jatkossa. Arjen kauniit pienet ilot pysyvät myös matkassa mukana. Uskallan myös luvata, että kirjoitan avoimemmin ja rehellisemmin elämästä. Vielä on tovi jäljellä kotiäitiyttä, mutta varmasti suuntaan katsetta jo kohti tulevaa. Ahdistelen muutosta ja samalla yritän nauttia täysillä ajasta, jonka saan vielä lapsiani kotona hoitaa. Reissuja on luvassa myös. Vuoden alussa perhereissu Lappiin ja kesällä odottaa taas Unkari helteineen. Jatketaan myös elämänmuutosta eli hiilijalanjäljen pienentämistä koko perheen voimin. Pari salaista X juttua pidetään vielä hihassa. Huikeaa iltaa teille kaikille! Hyvää vuotta 2019 Olkoon se täynnä pieniä yllätyksiä ja hyvää arkea. Ennen kaikkea toivon sydämestäni teille kaikille hyvää arkea. Se on kaiken perusta.

Vuoden suosituimmat tekstit:


Erityinen kiitos CamillaHennaNooraSaara ja Kati inspiraatiosta ja tuesta kuluneen vuoden aikana.

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi ❤️❤️ Oikein hyvää uutta vuotta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää vuoden ensimmäistä viikkoa ja kiva paiskia hommia yhdessä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.