maanantai 28. tammikuuta 2019

Uudet tyynyt - Parempi uni


Kaupallinen yhteistyö

Elän keskellä pikkulapsiarkea ja jaksamisen kanssa on välillä haasteellista. Olen kamppaillut pitkään unettomuuden, niskajumin ja päänsäryn kanssa. Kolmen vilkkaan lapsen perässä pysyminen käy ihan työstä ja silloin ei todellakaan toivo itselleen särkypäivää. Tämän hetkinen elämäntilanne ei myöskään anna periksi kuntosalilla käymiseen ja ulkoilutkin menevät  lasten ehdoilla. Reippaan lenkin sijasta värjöttelen usein leikkipuiston liukumäen vierellä. Voisi sanoa, että ruuhkavuosien keskellä on vaikeaa löytää aikaa pitää itsestään hyvää huolta. Päätin kuitenkin aloittaa jostakin.

Hyvä uni on asia, jota tässä vaiheessa elämää osaa arvostaa aivan eri tavalla kuin ennen lapsia. Tiedän, että hyvin nukutun yön jälkeen jaksan lasten kanssa päivän touhut, pysyn hyvällä tuulella ja tarvittaessa pelastan tilanteen kuin tilanteen gasellin nopeudella ja notkeudella. Oli sitten kyseessä kaatuva maitolasi tai uhkarohkeasti kiipeilevä taapero. Tavallisena yönä heräilen 2-5 kertaa yössä pikkuisten ääntelyihin. Korjaamaan tyynyä/asentoa/etsimään tuttia tai lohduttamaan. Herätysten jälkeen pitäisi mahdollisimman nopeasti saada itse uudelleen unenpäästä kiinni.

Pienet asiat voivat ärsyttää suunnattomasti keskellä yötä. Meidän vanhempien sängyssä pyörii iso kasa tyynyjä, joita sitten heitellään ja tökitään yön aikana suuntaan jos toiseen. Osa päätyy lopulta lattialle. Itse olen pitänyt sitä merkkinä siitä, että nykyiset tyynymme ovat täysin kelvottomat. Tyynyn ollessa liian littana alkaa helposti asetella useampia tyynyjä pään alle. Kaksi tyynyä on taas auttamattomasti liian korkea yhdistelmä. Lopulta asiat todella toimii silloin, kun et joudu edes miettimään onko tyyny hyvin. Kunnon tyyny takaa sinulle niin hyvän olon ja niskan asennon, että vot vain hypähtää suoraan höyhensaarille ilman ylimääräistä hääräämistä ja jomotuksen tunnetta niskassa.


Meillä meni puolisoni kanssa tyynyt vaihtoon. Päätimme tällä kertaa valita kumpikin tyynyt omien mieltymysten mukaan. Useinhan sitä tulee hankittua täsmälleen samanlaiset setit molemmille. Kehoitankin jokaista miettimään erikseen millaisen tyynyn todella haluaa ja tarvitsee. Päiväpeiton alta ei tyynyjen erilaisuus pilkahda. Zafira-shop:n monipuolisesta valikoimasta mieheni valitsi Carezza villatäytetyynyn, jonka täytettä voi kätevästi säädellä päällisessä olevan vetoketjun avulla. Oma valintani oli Silver muototyyny memory foam-täytteellä ja merinovilla päällisellä. Olen vuosia miettinyt olisiko muototyyny minulle oikea ratkaisu ja käytön perusteella voin sanoa, että saan huomattavasti paremman asennon uudella tyynyllä niskalleni. Tukea on pään alla ihan eri tavalla. Carezza merinovilla tyynynpäällisellä saa ihanaa pehmeyttä ihan tavalliseenkin tyynyyn. Itselläni on nyt käytössä erikseen myös lukutyyny. Aamulla on ihana sujauttaa jalkaan pehmoiset ja lämpimät Carezza merinovilla pistokastossut. Tunnetusti vanhat rintamamiestalot voivat olla talvella vetoisia paikkoja. Zafira-shopissa on parhaillaan muhkeita tarjouksia tyynyistä ja täkeistä, sekä lasten peitto+tyyny seteistä! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa nettikauppaan.

Koodilla Mirumaru-2019 saat -10% alennuksen 
Zafira-shopin normaalihintaisista tuotteista!
Koodi on voimassa 31.5.2019 saakka.
Ostoskori
Klikkaa auki Jos omistat kupongin tai lahjakortin Suomen eri vuodenajat tarjoavat meille lämpöä ja kuumuutta, sekä paukkuvia pakkasia. Villa mukautuu ynpäröivien olosuhteiden mukaisesti eli lämmittää suloisesti kylmällä/ei hiosta kuumalla. Tiesitkö, että villatuotteet tuovat helpotusta niska- ja hartiajännitystiloihin, nivelkipuihin, päänsärkyyn, selkäkipuihin ja hermokipuihin? Aito villa on ekologista, hengittävää, luonnostaan hygieenista ja paloturvallista. Oikein hoidettuna villatuotteet ovat myös todella kestäviä.


Villatuotteiden hoito-ohje:

Tuuleta säännöllisesti.
Harjaa irtolika pehmeällä harjalla villan pinnasta.
Pesu tarvittaessa käsin tai villanpesuohjelmalla 30 asteessa.
Käytä lanoliinia sisältävää villanpesuainetta, niin villa säilyy pehmeänä.
Kuivaus ilmavassa paikassa.
Jos peset tuotteen käsin, purista liika vesi varovasti tai
linkoa pesukoneessa kevyesti.
Ei kloorivalkaisua/rumpukuivausta/silitystä.

Yhteistyössä Always somewhere else ja
Zafira-shop / Karhuvuoren Terveyspalvelu KY

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.