sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Onni asuu jo sinussa

Onni asuu jo sinussa

Kaupallinen yhteistyö
Kirja saatu kustantajalta

Mitä me kaikki tavoittelemme läpi elämän? Onnellisuutta. Onni asuu jo sinussa on melkoisen hurmaava ajatus. Lauseessa ja kirjassa on jotakin kamalan lohdullista. Onni näyttäytyy asiana, joka on varsin lähellä. Monella meistä on mielikuva, että onnea tulee metsästää. Mistä matka alkaa. Yllätys on kenties suuri, kun vastaus ei olekaan kysymys: "Olenko minä onnellinen?"

...kysymys johtaa harhaan. se saa meidät olettamaan, että
onnellisuutta joko on tai sitten sitä ei ole,
eikä ääripäiden välissä ole mitään.

- Auli Malimaa

Ajatus on lopulta tavattoman yksinkertainen. Yksinkertaisuudessa taas piilee lopulta suurin viisaus. Onnellisuustehtävien kautta on helppo hahmottaa omaa tapaa ajatella asioista. Mietinkö onnellisuutta eniten silloin, kun maailma tuntuu potkivan. Siirränkö samalla vastuun onnellisuudesta itseni ulkopuolelle? Oman toiminnan osuus vallitsevissa olosuhteissa on myös hyvä tuoda itselle näkyväksi. Kirjan avulla sinulle tulee tutuksi myös yhdeksän eri persoonallisuustyyppiä. Mitä onnellisuus on tässä valossa juuri minulle? Miten minä ajattelen, toimin ja tunnen.

Kirjailija Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja. Kirjassaan hän tarjoilee meille runsaasti erilaisia työkaluja omien sisäisten esteiden tunnistamiseen ja ylittämiseen. Elämään tulvii uutta lämpöä ja lempeyttä enneagrammiymmärryksen kautta. Perusajatus siitä, että olemassaolo tekee minusta hyvän ja arvokkaan suo vapautuksen suorituskeskeisyydestä. Kirjan avulla pääset lähemmäksi kaiken täyttävää rakkautta itseäsi kohtaan. Ydinolemuksemme toimii eräänlaisena tasapainopisteenä, jolloin emme enää ole, niin alttiita elämän heittelyille. Tyyneys ja rauha seuraavat meitä, missä ikinä kuljemme.

Uskon vahvasti, että
mielenkiintoisimman matkan teemme
aina itseemme.

-Auli Malimaa

Yhteistyössä Always somewhere else ja Otava
*Kuvassa esiintyvät kaulakorut saatu blogiyhteistyön kautta

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.