tiistai 19. maaliskuuta 2019

Pienet arjen pelastajat

Luonnonkosmetiikka


Kaupallinen yhteistyö
*tuotteet pr-näytteitä

Mistä löytyvät arjessa ne pienet hetket itselle?
Viikolla vasta lasten mentyä nukkumaan.
Viikonloppuisin. Talon herätessä uniltaan myöhemmin.
Mitä pieninä hetkinä tehdään?
Luetaan kirjaa.
Käydään pitkässä suihkussa.
Juodaan kahvia rauhassa ja huolella.
Hipsitään villasukat jalassa sänkyyn ja 
tuoksutellaan kasvovoidetta.
Hoidetaan väsyneitä kasvoja
ja kuivia käsiä.
Loppu aika ollaan hiljaa paikallaan.
Nautitaan toisen läheisyydestä, lämmöstä
 ja talon hiljaisuudesta

Ihanaa päästä jakamaan teidän kanssanne muutama uusi tuttavuus, joista on tullut osa arkeani. Burt's Bees Almond Milk Hand Cream on ihanan täyteläinen. Suorastaan purkillinen taivasta. Yhdysvaltalainen Burt's Bees on minulle entuudestaan tuttu merkki. Burt's Bees tuotteissa on kerrassaan suloinen tuoksumaailma. Käsivoiteelta odotin paljon ja odotukset kyllä täyttyivätkin. Manteliöljy, E-vitamiini, aloe ja mehiläisvaha ovat yhdessä, niin hyvä kombo, että en ihan heti toista keksi. Talvisin käsieni iho on aina kovalla koetuksella. Kaikki rasvat eivät vain tehoa, vaikka niitä käyttäisi kuinka vakituisesti. Jo parin käyttökerran jälkeen huomasin, kuinka käsien ihoa ei enää kiristänyt ja iho alkoi elpyä. Täältä lähtee siis vahva suositus. Käsivoiteen tuoksu on ihana makea NAM (tässä puhuu tuoksuherkkä ihminen). Yksinkertaisuus, luonnollisuus ja vastuullisuus aina raaka-aineista pakkauksiin ovat Burt's Bees tuotteiden kolme tärkeintä periaatetta.

Yleensä en ole kasvovoiteiden kanssa kovinkaan kokeilunhaluinen. Olen vuosia ostanut aina samaa merkkiä. Suomessa valmistettu Murumuru kasvovoide (100% vegaaninen, FI-Natura-sertifioitu, Eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu) kutkutti kuitenkin uteliaisuuttani. Halusin kokeilla ravitsevaa, tehokosteuttavaa (Sodium PCA:ta, chiansiemenöljy) ja kaikille ihotyypeille sopivaa  kasvovoidetta, jossa yhdistyy kätevästi päivä- että yövoide. Minä tunnustan, että menen aina yhden purkin periaatteella arjessani. Haluan tehdä kaiken kauneudenhoitoon liittyvän mahdollisimman simppelisti ja aikaa säästäen. Totuus tietysti on, että arkeni on ollut jo tovin perin hektistä. Vuorokauteen ei saa edes ostettua lisätunteja. Ajan puute saa todella pohtimaan, miten asioita voisi tehdä tehokkaammin, vähemmällä rasituksella ja mahdollisesti päällekkäin. Pitkä selitys sille, miksi minulla ei ole yöpöydällä erikseen yövoidetta. Murumurun kätevän purkin ansiosta kasvovoidetta tulee annosteltua juuri oikea määrä. Pieni purkki on yllättävän riittoisa. Murumurun tuotteita myy Ruohonjuuri ja Hehku-myymälät.


Mitä olisi ihon kosteutus ilman kuorintaa. Kauneusrutiineissani on vuodesta toiseen (oli kiire tai ei) pysynyt kaksi mielestäni tärkeintä seikkaa. Kuorinta ja kosteutus. Tällä tehokaksikolla pääsee jo pitkälle. Urtekram Laventeli Body Scrub on kasvipohjainen kuorinta, jossa kuorivana aineena on risiinihelmet. Laventeliuutteet, probiootit, sekä luomukuorinta-aineet viimeistelevät kokemuksen. Kuorinta tekee ihosta ihanan sileän. Tuote levitetään kostealle iholle ja huuhdellaan. Saman merkin Aloe Vera huulivoide on myös erityisen ihanaa. Täytyyhän huuletkin muistaa aina kosteuttaa. Tanskalainen Urtekram alkaa olla jo merkkinä tuttu kaikille. Tarjolla on luomuelintarvikkeita, luomusertifioitua luonnonkosmetiikkaa, puhdistusaineita sekä allergikoille sopivia tuotteita (laktoosittomia ja gluteenittomia).

Kiitos Sugar

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.