keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Bulba Aroma Diffuuseri


*Kaupallinen yhteistyö

Olenkin blogissa ehtinyt jo aikaisemmin mainita Bulba:n ihanasta diffuuserista, joka on ollut jo tovin yksi arkeni tukikepeistä. Oikeastaan voisi puhua pyhästä kolminaisuudesta: diffuuseri, kahvi ja musiikki. Tämä loistava kombo pitää minut pinnalla hektisessä pikkulapsiarjessani. Itselle mieluisista jutuista rakentuu helposti rutiini. Aamuisin hoidan esikoisen kouluun ja aamupalat perheen pienimmille. Tämän jälkeeni suon itselleni hetken. Lisään diffuuseriin uuden veden ja valitsen päivän tuoksun. Kaapin kätköistä löytyy: sitruunaa, appelsiinia, piparminttua, jasmiinia, neilikkaa ja kanelia. Eteerisen öljyn valitsen sillä perusteella millainen oloni on. Usein kaipaan piristäviä sitruksen tuoksuja, mutta lohduttava ja kotoisa kaneli on myös yksi suosikeistani. Kahvinkeittimen ropistessa taustalla laitan soittolistan pyörimään. Moni aamu tuntuu täydelliselle, juuri näin.

Asumme monelle tutuksi tulleessa keltaisessa rintamamiestalossa. Talvella taloomme saapui kooltaan hieman isompi Bulban aromadiffuuseri, joka tuottaa huoneilmaan enemmän höyryä kuin perinteiset Bulbat. Kannoin aikani diffuuseria talon alakerrasta yläkertaan, sen mukaan missä satuin itse pidemmän aikaa oleskelemaan. Totesin, että pääsen helpommalla, kun talon yläkerrassa on oma pienempi diffuuseri. Lisäksi pelkäsin, että tiputan laitteen käsistäni vintin rappusissa. Kurki Vaalea Puu Aroma Diffuuseri kotiutui äskettäin vanhempien makuuhuoneeseen. Väliovi lasten huoneeseen on aina auki, joten eteerisen öljyn tuoksu leijailee myös pikkuisten huoneeseen. Diffuuserin ihana pulputus auttaa minua rauhoittumaan ja nukahtamaan.

Uuden diffuuserin ulkonäkö on tyrmäävän upea ja se sopii kauniisti vanhan retro lipaston päälle. Kaunis puumainen ja sileä pinta on ilo silmälle. Äkkiä katsottuna voisi luulla, että ilmankostuttimen sijaan kyse on sisustusesineestä. Ilmankostuttimessa on poikkeuksellisen kaunis muotokieli. Minusta on todella kiva, että talon diffuuserit ovat hieman eri tyylisiä. Valkoinen sopii oikein mukavasti talon alakertaan ja hienostunut vaalea puu talon vinttihuoneisiin.


Miksi hankkia Bulba:n diffuuseri?

Ilmankostutin kätevässä minikoossa.
Ultraääni-diffuuseri höyrystää veden, 
jolloin laite kosteuttaa paremmin ja 
levittää eteerisen öljyn aromeja huoneilmaan.
                        Kosteutettu ilma on hyväksi kasvoille, iholle ja hengitysteille.
Kosteampi ilma sitoo pölyä ja
vähentää sen leviämistä.
Auttaa nukahtamaan. Parantaa unen laatua.
Vähentää stressiä ja väsymystä.
Sopii kauniisti sisustukseen.
Helppokäyttöinen

Lämmin suositus.


Yhteistyössä Always somewhere else ja Bulba

2 kommenttia:

 1. Vau, en olekaan kuullut tästä laitteesta ennen! Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, pitää laittaa vähintäänkin harkintalistalle :)

  http://www.kuviakinkiinnostaa.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin törmäsin diffuuseriin somen kautta ja onneksi törmäsin. Varsinkin talvella diffuuseri toi paljon helpotusta poskiontelo vaivoihini. Eteeristen öljyjen käyttö yhdessä diffuserin kanssa taas täyttää päiväni energialla, jota siinä ei ennen ollut.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.