torstai 23. toukokuuta 2019

Ne pienet yhteiset hetket


*Tuotteet saatu

Tällä viikolla olemme panostaneet Pikku Herran kanssa yhteisiin kivoihin hetkiin. Esikoisen ollessa koulussa ja kuopuksen päiväunilla olemme rakennelleet ja leikkineet yhdessä. Hienosti meidän pieni poika jo kokoaa rakentelusarjoja. Välillä tarvitaan äidin apua, mutta enimmälti ahkera kasaaja hoitaa homman itse. Olemme molemmat luonteeltamme näpertelijöitä, joten puuha on molemmista mielekästä. Monena päivänä olemme olleet samoissa hommissa. On hienoa päästä viettämään aikaa kahden. Arjessa pitäisi voida kiinnittää enemmän huomiota siihen, että jokainen lapsi saa viettää aikaa kahdestaan molempien vanhempiensa kanssa. Meillä perhe usein jakautuu siten, että isä vie isompia lapsia kalaan ja muihin hauskoihin juttuihin ja minä jään pienemmän kanssa kotiin. Toki on kivaa viettää myös kuopuksen kanssa rauhallisia hetkiä.

Minä olen itse vanha Tähtien Sota fani, joten minulle on luonnollista jutella valomiekoista, avaruudesta ja hyvän ja pahan taistelusta. Tähtien Sota onkin mielenkiintoinen tarina. Odotan kovasti, että lapset kasvavat, että pääsen katsomaan elokuvia heidän kanssaan. Nyt tyydyn ihailemaan pojan leikkejä, kuinka X-Wing Starfighter kaartaa hyökkäykseen. Mahtavat äänitehosteet jylisevät. Ihana tyyppi. Monesti katson poikaani ja toivon, että hän ei ikinä muuttuisi. 

"I find your lack of faith disturbing"- Darth Vader

"Do. Or do not. There is no try"- Yoda

"Never tell me the odds!" - Han Solo


2 kommenttia:

  1. Tähtien sota ja legot on molemmat olleet meillä tosi kovia juttuja. Aika vähän nää enää rakentelee, mutta mitään legoja ei ole saanut laittaa vielä pois. Ja aionkin säästää ne tuleville polville, jos vaan varastoon mahtuu ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen ajatellut laittaa Legot aikanaan hyvään talteen. Ne ei mene koskaan pois muodista ! Iso plussa tietysti on myös se, että niitä on helppo säilöä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.