sunnuntai 19. toukokuuta 2019

#slowmorning - Kahvihetki täynnä hymyä


*Kaupallinen yhteistyö
By Pinja
Postauksen kuvat @ainoawashere

Voitte arvata millainen puheensorina valtaa tilan, kun kolme äitiä ja bloggaajaa kerääntyvät saman kahvipöydän ääreen. Yhteisestä sävelestä saa heti kiinni ja olo, että tapaisimme vasta ensikertaa loistaa poissaolollaan. Yhteisen projektin eteen hääriessämme olemme tulleet toisillemme tutuiksi somen äärellä. Yhteinen aika on sisältänyt huippuhetkiä, tavallista arkea ja toisinaan myös muutosten mukanaan tuomia jälkimaininkeja. Lyhyessä ajasssa olemmme hitsautuneet hienosti yhteen. En muista milloin viimeksi olisin tuntenut tällaista vapautta tehdä yhdessä. Keksiä, luoda, ryhtyä toimeen ja olla kaiken keskellä ihan oma itseni. Olen uskaltanut sanoa ääneen myös asioita, joita olen pitänyt paljon sisälläni. Luottamus siihen, että tässä porukassa meidän kaikkien on hyvä olla antaa isoa turvaa.

On hienoa seisoa samalla viivalla. Me kolme hoidamme yhteisön asioita yhdessä. Me emme tarvitse pomoa. Meillä  kaikilla on aika samanlainen pohjavire ja siitä on ollut paljon hyötyä. Voisi sanoa, että olemme iloisia, nauravaisia, lempeitä, harkitsevia ja rauhallisia. Jokainen meistä elää myös keskellä ruuhkavuosia. Tiedämme millaista on tehdä hommia usein kiireessä. Osaamme ottaa toisiltamme hienosti apua vastaan. Se on hieno taito. Arvostan Jonnaa ja Jennaa. Upeita ja osaavia naisia.


Parasta kohtaamisessa on toisten jakamat arjen palaset. Me kolme osaamme puhua, mutta myös kuunnella. Olla läsnä hetkessä. Kuulluksi tuleminen näiden kiireisten pikkulapsivuosien aikana ei ole aina itsestäänselvyys. Itse huomaan arjessani usein jääväni tunteideni kanssa arjen alle. Yhteiseen kahvipöytään kokoontuessa muu elämä jää hetkeksi loitommaksi. On vain se hetki ja kolme kaverusta. Kenties puhumme lapsista ja arjen käänteistä, mutta jokainen meistä tavoittaa itsessään sen pienen palasen jotakin täysin omaa, jota pyykkivuoret ja arjen rutiinit eivät pysty nujertamaan. Nostamme kahvikupit ilmaan ja skool. Kutsu sinäkin ystävä kahville.


Ilolla ilmoitamme, että Maitokahvimedia collection on saanut täydennystä uudesta ihanasta korusta. Frappe' for Easygoing Summer Days on täällä. Lämmin kiitos Ainolle, että saimme olla mukana korun suunnittelussa. Ihana projekti. Olemme kaikki erittäin ylpeitä korusarjasta ja yhteistyöstämme. Maitokahvimedia:n Instagram-tiliä kannattaa seurata, sillä siellä käynnistyi eilein upea ARVONTA!

Koodilla MAITOKAHVIMEDIA
saat kaikista By Pinja
verkkokaupan tuotteista -20% alennuksen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.