lauantai 28. syyskuuta 2019

Syksyn ilot - Valojuhla


*Kaupallinen yhteistyö

Syksy on aina aivan erityistä aikaa. Kesän kiireisten rientojen jälkeen on mukava taas rauhoittua. Elämä keskittyy enemmän kotiin. Takassa rätisee iloinen tuli ja villasukat, sekä lämpöiset tohvelit kaivetaan esiin. Rauha tuntuu laskeutuvan taloon. Usein sytytän kynttilöitä jo heti aamusta tuomaan tunnelmaa vielä hämyiseen keittiöön. Tänä syksynä olen myös panostanut syksyiseen pihaan. Osaksi ihan omaksi ilokseni, mutta toki pihaa ja sisäänkäyntiä on koristeltu myös näyttöjä ajatellen. Meillä on periaate, että asumme talossa ihan täysillä aina siihen hetkeen saakka kunnes uusi omistaja löytyy.

Viikolla meillä oli viritettynä pihapiiriin syksyinen valojuhla. Tarjosimme asuntonäytön ohella myös vinkkejä syksyisen pihan somistamiseen. Valojuhlan suunnitteli ja toteutti Via Deco. Lahden Aleksanterinkadun numerosta 24 b löytyvä monipuolinen yritys toimii sisustusmyymälänä ja somistevuokraamona tarjoten stailaus ja somistus palveluita. Suosittelen piipahtamaan Via Decon myymälässä. Tarjolla on nimittäin kiva kokoelma toisiinsa sopivia tuotteita.


Juhlien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen käytetään yhä enemmän aikaa ja vaivaa. Arkea ja tavallisia päiviä elämässä riittää ihan tarpeeksi. Aina on hyvä syy järjestää juhlat ja nousta hetkeksi arjen yläpuolelle. On aivan luonnollista, että elämän tärkeitä hetkiä halutaan juhlistaa ja juhlista halutaan luoda ikimuistoiset. Monesti myös halutaan keskittyä vieraisiin ja hauskan illan viettämiseen. On hienoa, että nykysin on tarjolla apua tilaisuuksien järjestämiseen. Koristelu ja kattaukset luovat juhlille kehykset ja ovat tärkeä osa tunnelmaa. Ihmiset haluavat elämyksiä. Elämyksiä voi tarjota myös uusien asioiden ympärillä. Perinteisen asuntonäytön sijaan voi järjestää pienen ja tunnelmallisen valojuhlan, jossa talon pihapiiri hahmottuu taloa katsomaan tulleille aivan eri tavalla. Monesti on todettu, kuinka syntyvä tunne ratkaisee asuntokaupat. Millainen fiilis minut valtasi tullessani taloon. Osaisinko kuvitella itseni asumassa tässä talossa. Tällä kadulla. Levittyykö silmieni eteen minun puutarhani. Olenko tullut kotiin.

Millä tavalla valojuhla pihapiiriin luodaan? Valosarjat johdattavat vieraat rintamamiestalon pihamaalle. Pihapiirin isojen puiden oksat saavat kannettavakseen pieniä lyhtyjä. Isommat lasilyhdyt valaisevat pehmeästi kausikukkasia. Pimenevä ilta hoitaa upeasti osansa ja saa kaiken loistamaan lämpöä. Miksi kannattaa vuokrata valojuhlaan tarvittavat tarvikkeet? Varastoihin ei yksinkertaisesti mahdu neljää valoketjua ja jatkojohtoja, sekä yli kymmentä kynttilälyhtyä. Valojuhlan jälkeen kaiken saa pakattua kätevästi pois. Lisäksi vuokraaminen on halvempaa kukkarolle ja rasittaa vähemmän luontoa. Sama pätee myös muihin juhliin. Vuokraaminen on yksinkertaisesti helppoa ja nopeaa.





Yhteistyössä Always somewhere else ja Via Deco

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.