sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Päijät-blogit - Rento blogipäivä hyvällä fiiliksellä


Päijät-blogit järjesti yhteistyössä Lahti Love:n kanssa ihastuttavan tapaamisen paikallisille bloggareille ja tapahtumapaikkana toimi Eana Center. Heti alkuun on todettava, että jos et ole koskaan käynyt kyseisessä paikassa, niin nyt viimeistään kannattaa korjata tämä asia. Saman katon alta löytyy monipuolinen tarjonta toisiaan tukevia palveluita ja mahtava valikoima erilaisia sisutus- ja lahjatuotteita. Menin hetkellisesti pois raiteiltani ja ostovimma nosti uhkaavasti päätänsä. Koko tila on sisustettu kauniin tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Kauneus ja estetiikka ovat sitten upeita juttuja.

Tapaamisen aikana pääsimme syventämään tietojamme paikallisista yrityksistä ja meille oli varattu myös runsaasti ohjelmaa. Kannattaa aina aloittaa vaikeammasta jutusta eli päätyä taittelemaan paperia ammattilaisen johdolla. Origami-kurki valmistaa eri tekniikoilla paperista koruja ja mekin pääsimme kokeilemaan mihin taitomme riittävät. Pitkän yrittämisen jälkeen sain oman kurkeni onnistumaan. Kiitos kärsivällisestä ohjauksesta.



Seuraavaksi oli vuorossa hemmottelua. Etelä-Suomen Kosmetologikoulunhoitolan opiskelijat tekivät meille rentouttavia käsihoitoja. Tarjolla oli myös huulimeikki, joka toteutettiin kotimaisilla MSCHIC:n tuotteilla. Via Deco:n pisteellä saimme käyttää luovuutta ja loihtia  ihastuttavia kattauksia. Via Deco on nerokkaasti ajateltu kokonaisuus, joka käsittää sisustusmyymälän ja somistevuokraamon. Ajatus yrityksen takana on todellakin tätä päivää. Erilaiset juhlat ja tapahtumat ovat hienoja juttuja, mutta kukaan ei halua omistaa kahta tusinaa tuikkukippoa ja tämän lisäksi muuta juhlatavaraa. Vuokraaminen on yksinkertaisesti viisas veto taloudellisesti ja samalla myös maapallo kiittää. Jos sinä suunnittelet juhlia tai olet myymässä asuntoasi ja tarvitsisit apua stailauksessa kannattaa tähän yritykseen ehdottomasti tutustua.



HELEÄ by Bella Artista tutustutti meidät Fiini Naturally tuotteiden ohella myös Method Mirar tekniikkaan, joka on yhdistelmä venytyksiä, kasvojumppaa, kasvohierontaa ja hengitystekniikkaa, sekä yleisohjeita heleään ihoon. Kasvojen kiinteytys ilman leikkauksia ja kalliita tuotteita kuulostaa erityisen hyvälle. Heleän Mira-Elise oli kerrassaan valloittava persoona, jonka kanssa juttua olisi varmasti riittänyt pidempäänkin.

Sisustuskahvila Wanha Justiina vastasi päivän tarjoiluista. Oletko sinä käynyt jo kahvittelemassa Karjalankadulla? Mikäli et pääse paikan päälle ihastelemaan romanttista tunnelmaa vieraile ihmeessä juuri avatussa verkkokaupassa. Pienenä vinkkinä teille, että joulutuotteita löytyy jo verkkokaupan valikoimista. Haluan vielä kiittää kaikkia päivässä mukana olleita yrityksiä ja järjestäviä tahoja. On aina kiva kokoontua yhteen. Sain päivästä todella paljon irti.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.